fotografie

afscheids fotografie

Danielle van Dongen Afscheidsfotografie Afscheid Rouw Liefde Herinnering

Wanneer je leven begint, bij je geboorte, worden er talloze foto’s gemaakt. Deze kostbare momenten worden zorgvuldig bewaard. Later in je leven kijk je vaak terug naar deze foto’s. Het zijn waardevolle momenten en herinneringen die je koestert.

Het fotograferen en vastleggen gaat je hele leven door. Elk feest, elke mijlpaal en elke glimlach wordt met liefde vastgelegd. Echter wanneer men afscheid van het leven moet nemen lijkt dit vaak te eindigen. En dat is jammer, want juist beelden van die momenten kunnen van onschatbare waarde zijn.

Als je dit leest begeef je je misschien in een verdrietige situatie, omdat jij of een dierbare van je zich in de laatste periode van zijn of haar leven bevindt of onlangs is overleden. Er volgt vaak een hectische periode waarin jij en andere nabestaanden niet alles bewust meemaken.

Afscheidsfotografie kan daarom heel waardevol zijn en bijdragen in deze moeilijke tijd. Het biedt een zachte manier om beelden vast te leggen die troost kunnen bieden in tijden van rouw.

‘Er is niemand die voorgoed verdwijnt als men de HERINNERINGEN bewaart.’

Als afscheidsfotograaf maak ik op respectvolle wijze foto’s bij het afscheid. Ik blijf op de achtergrond en ben toch dichtbij. Mijn beelden zijn puur, ik laat het geheel zien en ook de details. Of het nu tijdens een intieme uitvaartceremonie is, bij een serene herdenkingsdienst, een condoleance of tijdens een bijzonder gedenkevenement. Afscheidsfotografie legt de warmte van je herinneringen vast en vertelt het verhaal van degene die je hebt gekoesterd en nu moet missen.

Dierbare momenten worden vastgelegd die je later terug kunt kijken. Zo kunnen deze beelden troost geven bij de rouwverwerking en verdriet van jezelf en van andere nabestaanden. Samen kunnen we een blijvend eerbetoon  creëren aan de geliefde die je hebt verloren, en de herinneringen levend houden in je hart.

Ik ben dankbaar om op deze manier iets voor jou en je dierbaren te kunnen betekenen.

Mocht je meer informatie willen over afscheidsfotografie en mijn aanbod hierin, neem dan contact met me op.