Personal Branding

Fotografie & Styling

Empowerment van vrouwelijke ondernemers

Download 
de gratis PROP GUIDE!

Inspiratie E-book waarom de juiste props onmisbaar zijn voor je beste fotoshoot ever!

Laat je verrassen hoe deze deze FREE tips jou kunnen helpen bij je volgende fotoshoot. Plus regelmatig andere Styling en Fotografie inspiratie per e-mail.
Danielle van Dongen Prop Guide mobile mock up 200px

 

Dare to be YOU

Hebben je website en socials een level up nodig? En weet je diep in je hart dat fotografie het verschil gaat maken? Wil je ook zo graag een fotoshoot waar je superblij van wordt? Maar houdt iets je tegen? Sta je niet graag in de spotlights? Had je ooit een fotoshoot waar je niet razend enthousiast over was? Weet je niet goed wat je aan moet? Hoe je moet poseren? Of voel je je er ongemakkelijk of onzeker bij? Gooi dan al je argumenten overboord.

Ik geloof dat iedere vrouw het geboorterecht heeft om te stralen. Dat je je echte zelf mag zijn en jezelf mag laten zien. Elke vrouw is mooi en uniek! Ik fotografeer en style jou in een veilige setting, waardoor jij volledig jezelf durft te zijn voor de camera. Met als resultaat een prachtige beeldbank waar je eindeloos uit kunt putten.

Let’s turn on your spark and Be-You-tiful
Danielle-van-Dongen-fotografie (1)

Wat kan ik voor jou betekenen?

Het is mijn missie om jou als ambitieuze vrouw te empoweren met Styling en Fotografie. Jouw binnenkant naar buiten zichtbaar maken is mijn expertise. Daarmee creëren we jouw Personal Brand waarmee je je onderscheidt in de markt. We maken jouw unieke verhaal visueel en laten jou en je business shinen!

Sta jij als vrouwelijke ondernemer op het punt om een level up te gaan in je zichtbaarheid? Online op je socials en offline in daily life? En kun je daar hulp bij gebruiken? Dan kan ik je hier heel goed mee helpen.

Lieve groet,

Daniëlle

Personal Branding

Fotografie & Styling

Hoe laat jij je unieke zelf zien? Met Personal Branding laat jij zien waar jij en je bedrijf voor staat. Je laat jezelf op een authentieke manier zien. Je binnenkant, bestaande uit je identiteit, waarden, talenten, gevoel, purpose en je eigen stijl maken jou uniek. Dat wat er al is, breng je met Personal Branding naar buiten.

Ik verplaats me in jouw ‘DNA’

Door mijn werkervaring en persoonlijke ontwikkeling heb ik mijn unieke gave ontdekt. Ik kan, in een mooie veilige verbinding, haarfijn intunen op jou. Ik verplaats me als het ware in jouw “DNA”, je gevoel, je verlangen en unieke stijl. Ik voel intuïtief aan wie je bent en zie je echt. Zo ga jij jezelf ook zien. Zonder maskers. We ontdekken samen wat zichtbaar mag worden. Zo krijg je inzicht hoe je jezelf wilt laten zien. Dat geheel bekrachtig ik in Fotografie & Styling.

Personal Branding

Styling & Shopping

Wat je draagt is een reflectie van je persoonlijkheid. Je ziet anderen shinen, je vindt het prachtig. Hoe zou het zijn als jij ook de juiste looks in je kast hebt hangen? Outfits waarmee je iedere ochtend vol joy je nieuwe dag start. En zelfverzekerd de deur uitstapt? Ik mix en match je mooiste items helemaal afgestemd op wie jij bent. Je ontdekt je eigen stijl, je gaat shinen en dit maakt iets in je wakker. Vanaf nu kijk jij heel anders naar jezelf.

Wil je ook zo graag level up met je looks? En wil je intunen op wat Personal Branding voor jou kan betekenen? Kijk dan eens bij Styling & Shopping. Er is zoveel moois mogelijk.

Daniëlle van Dongen
Dare to Shine and Contact me

Styling & Sales services

Fashion Branche

Afgelopen 24 jaar werkte ik als Sales Manager bij grote internationale damesmodebedrijven. Denk aan merken als Turnover, Just B., Expresso en LaDress. Vanuit Sales had ik een grote key role naar Design, een vakgebied dat ik feilloos aanvoel.

Door mijn commercialiteit, creativiteit en resultaatgerichte aanpak ben ik breed inzetbaar. Ik hecht waarde aan kwaliteit, innovatie en heb een goed oog voor detail. Ik heb er veel plezier in om mijn kennis, inzichten en kwaliteiten te delen in Fashion voor zowel Wholesale als Retail.

Interesse in een samenwerking? Zie hieronder mijn aanbod.

Danielle-vanDongen-96-web

Mijn aanbod

Fotografie & Styling

Styling & Shopping

Services Fashion Branche

Beauty begins the moment you decide to be yourself

– Coco Chanel

‘Dichter bij je ideale uitstraling komen’

Personal Branding

Voordat ik met Daniëlle aan de slag ging, dacht ik dat ik bij elk event iets nieuws moest kopen. Ik sta veel op het podium, dus dat was niet al te duurzaam. Daniëlle leerde me bestaande stukken met nieuwe ogen te bekijken en reikte nieuwe combinaties aan, die ik dus al in huis had! Uiteindelijk gaat het bij Daniëlle niet zozeer over welke kledingstukken je aan hebt. Ze kijkt veel meer wat er bij je past en hoe je met niet al te grote aanpassingen dichter bij je ideale uitstraling kan komen. Ze coacht je om de binnenkant veel meer bij de buitenkant te laten passen. Ik kan werken met Daniëlle van harte aanraden!

Eva Brouwer
Spreker en oprichter Pak je Podium, Onthult het geheim van podium presenteren, Schrijver ‘In 10 stappen je podium pakken’, Top 15 Managementboek

Gram with me!
[instagram-feed feed=1]

Connect

Nieuwsbrief
Contactformulier
info@daniellevandongen.nl

Bellen? Dat kan! Mail mij voor het maken van een belafspraak.

Adres

Daniëlle van Dongen
IJburglaan 397
1086 ZJ  Amsterdam

Dit is geen bezoekadres.

Belangrijk

Algemene voorwaarden
Privacy- en cookieverklaring

KvK 74624385
BTW NL001771204B23