Ik zie jou. Zie jij jezelf ook?

Ik geloof dat iedereen het geboorterecht heeft om te stralen. Dat je je echte zelf mag zijn en jezelf mag laten zien. Iedereen heeft het verlangen om zichtbaar te zijn. Zichtbaar voor zichzelf en daarmee zichtbaar naar buiten.

 

Let’s turn on your Spark and Be-You-tiful!

Ik ben Daniëlle van Dongen en ik ben trots op mijn Italiaanse roots. Mijn verfijnde smaak en stijlgevoel heb ik van mijn Italiaanse oma uit Venetië meegekregen.

De afgelopen 24 jaar werkte ik als Sales Manager bij grote internationale damesmodebedrijven. Denk aan merken als Turnover, Just B., Expresso en LaDress. Vanuit Sales had ik een grote key role naar Design, een vakgebied dat ik feilloos aanvoel.

Mijn passie voor fashion en mijn diepe verlangen om vrouwen te helpen om meer in hun licht te staan, staat centraal in heel mijn carrière.

Precies zoals je bent

Na een ongelukkige val, wat uiteindelijk een cadeau was, koos ik voor zelfontwikkeling en vrouwelijk leiderschap. Om dit kracht bij te zetten heb ik mezelf de afgelopen jaren ontwikkeld door verschillende programma’s en opleidingen te volgen. Ik creëerde de basis om nog meer vrouwen in het licht te zetten.

Door mijn werkervaring en persoonlijke ontwikkeling heb ik mijn unieke gave ontdekt. Ik kan, in een mooie veilige verbinding, haarfijn intunen op jou. Ik verplaats me als het ware in je “DNA”, je gevoel, je verlangen en unieke stijl.  Ik voel intuïtief aan wie je bent en ik zie je echt. Op deze manier gaat jij jezelf ook zien. Zonder maskers. We ontdekken samen wat zichtbaar mag worden. Zo krijgt je inzicht hoe je jezelf wilt laten zien. Dat geheel bekrachtig ik in Personal Styling & Fotografie.

Heb je zin in empowerment van jezelf? Ben jij klaar om in je eigen licht te gaan staan?

Ik kan me niets mooiers voorstellen dan jou te mogen zien. Zonder maskers. Precies zoals je bent.

Daniëlle

Connect

Nieuwsbrief
Contactformulier
info@daniellevandongen.nl

Bellen? Dat kan! Mail mij voor het maken van een belafspraak.

Adres

Daniëlle van Dongen
IJburglaan 397
1086 ZJ  Amsterdam

Dit is geen bezoekadres.

Belangrijk

Algemene voorwaarden
Privacy- en cookieverklaring

KvK 74624385
BTW NL001771204B23