Hoe kan ik je helpen?

Re-styling op maat

Personal Branding

Of je nu een vrouwelijke business professional bent, een eigen bedrijf hebt, op het podium staat, of gewoon zin en behoefte hebt in Re-Styling. Re-Styling van jezelf om welke reden dan ook. Dan ben je bij mij op het juiste adres.

Mijn Personal Branding richt zich totaal op jou en je wensen. Ik bied verschillende mogelijkheden. Daarnaast kan ik jou altijd een op maat gemaakte versie aanbieden.

Nothing makes a woman more beautiful than the belief that she is beautiful

– Sophia Loren

Closet Confessions

1. Re-Styling

Check van jouw persoonlijke stijl en je wensen

Om goed van start te gaan, ontvang je van mij een vragenlijst. Zo krijg ik direct een goed beeld bij jouw stijl en wensen en kan ik me gericht voorbereiden. Vervolgens plannen we een persoonlijk inspiratiegesprek bij jou thuis in. Samen brengen we jouw wensen in kaart.

Closet Confessions

Na ons gesprek tune ik in op je kledingkast. We bekijken je favourites, twijfelgevallen en miskopen. Hiermee creëer ik ter plekke nieuwe sets voor je. Hier ontstaat de magie! De inhoud van je gehele kast gaat weer het daglicht zien. Ik maak verrassende nieuwe combinaties waar je superblij van wordt. Sterker nog, je wordt er zelfs weer een soort van verliefd-op-jezelf van. Ik kijk naar wat echt bij je past en wat jouw unieke uitstraling bekrachtigt. We verbinden je innerlijk met je uiterlijk en dat straal je uit!

Wishlist & Shoplinks

Vanuit de inhoud van je bestaande kast en sets ontstaat er een gerichte wensenlijst van duurzame basic items. Deze items zijn de perfecte toevoeging om het totaal te optimaliseren. Deze breng ik voor jou in kaart, samen met alle foto’s van je nieuwe sets. Hiermee beschik je over je eigen, op maat gemaakte, lookbook. Als naslagwerk en ter inspiratie.

Totaalprijs € 497,-

Voor consumenten incl. BTW. Voor ondernemers ex. BTW. TIP: is aftrekbaar als representatiekosten of coaching.

You have to be unique, different and shine in your own way

– Lady Gaga

Personal Shopping

2. International Brand Shopping

Heb je behoefte om juist buiten Nederland te shoppen of ben je toevallig zakelijk in een van deze steden? Ik bied ook de mogelijkheid om in Antwerpen, Milaan, Parijs, Kopenhagen, Londen of NY te shoppen. Ik maak dan een op maat gemaakte shopping trip. Inclusief de leukste lunchadresjes, restaurants en special gems.

Prijs op aanvraag

We all of us are stars and we deserve to twinkle

– Marylin Monroe

Personal Branding

3. Re-Styling & Shopping

Check van jouw persoonlijke stijl en je wensen

Om goed van start te gaan, ontvang je van mij een vragenlijst. Zo krijg ik direct een goed beeld bij jouw stijl en wensen en kan ik me gericht voorbereiden. Vervolgens plannen we een persoonlijk inspiratiegesprek bij jou thuis in. Samen brengen we jouw wensen in kaart.

Closet Confessions

Na ons gesprek tune ik in op je kledingkast. We bekijken je favourites, twijfelgevallen en miskopen. Hiermee creëer ik ter plekke nieuwe sets voor je. Hier ontstaat de magie! De inhoud van je gehele kast gaat weer het daglicht zien. Ik maak verrassende nieuwe combinaties waar je superblij van wordt. Sterker nog, je wordt er zelfs weer een soort van verliefd-op-jezelf van. Ik kijk naar wat echt bij je past en wat jouw unieke uitstraling bekrachtigt. We verbinden je innerlijk met je uiterlijk en dat straal je uit!

Duurzame Wishlist & Lookbook

Vanuit de inhoud van je bestaande kast en sets ontstaat er een gerichte wensenlijst van duurzame basic items. Deze items zijn de perfecte toevoeging om het totaal te optimaliseren. Deze breng ik voor jou in kaart, samen met alle foto’s van je nieuwe sets. Hiermee beschik je over je eigen, op maat gemaakte, lookbook. Als naslagwerk en ter inspiratie.

Personal Brand Shopping

Naast deze duurzame wishlist heb je de wens van vernieuwing van je Personal Branding qua kleding on-en offline. Na de Closet Confessions sessie en met de bevindingen vanuit jouw Wishlist en Lookbook ga ik met of voor jou shoppen. Kies je ervoor dat ik voor jou ga shoppen? Dan is het exclusief doorpas bij jou thuis. Vooraf bespreken we jouw wensen, shopbudget en vervolgens ga ik op pad.

Totaalprijs € 997,-

Voor consumenten incl. BTW. Voor ondernemers ex. BTW. TIP: is aftrekbaar als representatiekosten of coaching.

Confession Membership

4. Personal Branding

Na een eerste Personal Brand ervaring met mij kun je kiezen voor een onderhouds membership. Dan kom ik twee keer per jaar bij je thuis om een wardrobe check te doen en alles te updaten. Dit maakt het voor jou eenvoudig en makkelijk. Van daaruit maak ik een duurzame wislist en lookbook van je nieuwe sets. Zo sta je 365 dagen per jaar ’s morgens blij voor je kast en kun je die outfit kiezen waar je die dag zin in hebt. Een outfit waarvan je zeker weet dat het je goed staat en waarmee je straalt.

Totaalprijs € 897,-

Voor consumenten incl. BTW. Voor ondernemers ex. BTW.
TIP: is aftrekbaar als representatiekosten of coaching.

Connect

Nieuwsbrief
Contactformulier
info@daniellevandongen.nl

Bellen? Dat kan! Mail mij voor het maken van een belafspraak.

Adres

Daniëlle van Dongen
IJburglaan 397
1086 ZJ  Amsterdam

Dit is geen bezoekadres.

Belangrijk

Algemene voorwaarden
Privacy- en cookieverklaring

KvK 74624385
BTW NL001771204B23