Styling & Fotografie

Danielle-vanDongen-84-web

Personal Branding

Be-You-tiful

Je bent je eigen business gestart, onlangs of alweer een tijdje geleden. Wat je doet, doe je goed, je pakt het tot in de details professioneel aan. You’ve got it going on! Het klopt, echter, iets ontbreekt. Je zoekt connectie. Je wilt je business het echte gezicht en gevoel geven die jij bent en wat jij doet. Dan trek jij de ideale klant aan.

Ga eens na hoe vaak jij iedere dag, week, maand of jaar online zichtbaar bent. Je socials zijn key in je business. Je Posts, Stories, Reels en misschien wel je Ads maken dagelijks deel uit van jouw strategie. Jouw website mag hier natuurlijk niet aan ontbreken. Keer op keer maak jij jezelf zichtbaar.

Dan wil je niets aan het toeval overlaten en dan wil je dat alles klopt. Met Personal Branding zet jij jezelf uniek en authentiek in de markt. Je laat zien wie je bent en waar je voor staat. Dare to be you, Be-You-tiful!

 

You have to be unique, different and shine in your own way

– Lady Gaga

Styling en Fotografie

Powerful Branding

Ik geloof dat styling fotografie versterkt en andersom. We leven in een maatschappij waarbij beeld een steeds grotere rol inneemt. Beeld brengt jouw verhaal over. Wie jij echt bent. Waar je voor staat. Jouw expertise. Welk unieke beeld wil jij overbrengen? Door te investeren in styling en fotografie ga jij next level met je eigen brand. 

Danielle-van-Dongen-Personal-Branding-Styling-kledingrek-web
Danielle-van-Dongen-fotografie (1)

Best of both!

Kies voor Styling & Fotografie

Je krijgt advies op maat voor wat betreft jouw Personal Branding. Je praat me bij over jou en je business. Wie ben je en wat drijft je. Dan kijken we naar je persoonlijkheid, stijl en de uitstraling van je socials en of website. 

Ik doe je een voorstel vanuit je bestaande kledingcollectie of shop nieuwe sets voor je. Items die met jouw persoonlijke en zakelijke branding matcht. Hiermee realiseer jij een krachtige uitstraling op al je kanalen.

Samen maken we het draaiboek voor de shootdag. We nemen daarin op welke foto’s er nodig zijn, in welke settings en om hoeveel foto’s het gaat.

Vervolgens maken we de beste foto’s voor jou en je business. 

We all of us are stars and we deserve to twinkle

– Marylin Monroe

Bronze Star

40 foto’s voor je website & socials

€ 597

Kennismakingsgesprek

In te vullen vragenlijst voor het inspiratie gesprek

Inspiratie voorbereidingsgesprek via Zoom voor fotografie, inclusief beeldstrategie, shotlist, locatie en checklist

Algemeen advies voor styling van eigen kleding en visagie

2 uur shooten op een door jou gekozen locatie in Amsterdam

1 a 2 outfit wissels met eigen kleding

Levering foto’s binnen 2 weken

40 foto’s. Diverse portretten, full body foto’s zoals besproken beeldstrategie

Silver Star

75 foto’s voor je website & socials
en stylingadvies

€ 997

Kennismakingsgesprek

In te vullen vragenlijst voor het inspiratie gesprek

Inspiratie voorbereidingsgesprek via Zoom voor styling en fotografie, inclusief beeldstrategie, shotlist, locatie en checklist

Algemeen advies voor styling van eigen kleding en visagie

3 uur shooten op de door jou gekozen locatie

1 tot 2 outfit wissels met eigen kleding

Levering foto’s binnen 1,5 week

75 foto’s. Diverse portretten, full body foto’s, sfeerbeelden, flatlay, etc. zoals besproken beeldstrategie

Gold Star

150 foto’s voor je website & socials
en stylingadvies

€ 1.497

Kennismakingsgesprek

In te vullen vragenlijst voor het inspiratie gesprek

Inspiratie voorbereidingsgesprek via Zoom voor styling en fotografie, inclusief beeldstrategie, shotlist, locaties en checklist

Persoonlijk advies voor styling van eigen kleding en visagie

4,5 uur shooten op 2 door jou gekozen locaties

2 tot 4 outfit wissels met eigen kleding

Levering foto’s binnen 1 week

150 foto’s. Diverse portretten, full body foto’s, sfeerbeelden, flatlay, etc. zoals besproken beeldstrategie

Diamond Star

225 foto’s voor je website & socials
en styling- en shoppingadvies

€ 1.997

Kennismakingsgesprek

In te vullen vragenlijst voor het inspiratie gesprek

Inspiratie voorbereidingsgesprek via Zoom voor styling en fotografie, inclusief beeldstrategie, shotlist, locaties en checklist

Persoonlijk advies voor styling van eigen kleding  en visagie

Online shopping voorstel inclusief shoplinks voor 3 extra looks (zelf aan te schaffen)

6 uur shooten op 2 of 3 door jou gekozen locaties

Kledingwissel naar wens

Levering foto’s binnen 1 week

225 foto’s. Diverse portretten, full body foto’s, sfeerbeelden, flatlay, etc. zoals besproken beeldstrategie

 Standaard betaling in 2 termijnen. Alle prijzen zijn exclusief 21% BTW, reis- en parkeervergoeding. Eventuele extra wensen voor de shoot zoals inhuren professionele Visagie, 1 op 1 Personal Styling van je eigen kledingkast, Virtual Shopping voorstel of Shopping op locatie zijn niet in de prijs inbegrepen. Daarvoor maak ik een op maat gemaakt voorstel indien gewenst.

Anneke

“Een prachtige aanvulling op mijn website! Het resultaat mag er zijn! De sfeer en stijl van mijn website zijn in de foto’s gevat. En andersom zijn de foto’s de perfecte aanvulling op mijn website. Het was gelijk een geheel, het plaatje klopte. Het werken met Danielle was inspirerend, energiek en ik kon vol vertrouwen haar haar gang laten gaan. Kortom, ik beveel Danielle van harte aan voor een prachtige fotoshoot. Met name als je wilt dat je website rust en eenheid uitstraalt.”

Paula

“Toen Daniëlle voor me op pad ging wees ze een blouse jas aan. Nee, dat was niks voor mij. Maar vooruit, neem toch maar mee. En zo ging dat ook met andere stukken. En hoezo kleur? Negentig procent van mijn kleding was zwart. Toen de fotoshoot gepland stond en ik de kleding aan deed, verscheen er een lach op mijn gezicht die diep vanuit mijn hart kwam. Ik was niet meer weg te slaan bij de spiegel. De fotoshoot was super. Ik had in no time mijn website ge-upgrade. Hier kreeg ik gave reacties op. Ik put nog steeds uit de beeldbank voor al mijn socials en ik ben veel bewuster van wat ik dagelijks aantrek.”

Moniek

“Daniëlle let op de details en ze geeft handige tips. Ze is pro-actief en heeft allerlei suggesties gedaan én uitgevoerd voor flat-lays maar ook ten aanzien van mijn houding en accessoires. Ik voelde me bij haar tijdens de shoot heel ontspannen en op mijn gemak. Ik wilde speelsheid, kracht en authenticiteit uitstralen en dat zie ik ook echt terug op de foto’s die ze gemaakt heeft. De foto’s zijn tegelijkertijd spontaan als professioneel. Ik heb nu zoveel gave foto’s voor mijn website, mijn social media en mijn online programma! Ik kan me echt verheugen op nog een keer een shoot bij Daniëlle. Naast professioneel is ze ook nog eens ontzettend leuk als mens!”

Claudia

“Het voelde alsof het ons gezamenlijke project werd, zo hebben we stap voor stap toegewerkt naar de shootdag. Deze dag kwam alles samen. Binnen een paar minuten was de spanning uit de lucht, want ja, laten we eerlijk zijn, het is spannend zo’n dag waar het echt gaat gebeuren. Wie ik ben, mijn bedrijf, het beeld dat ik voor ogen had, deze dag kwam het samen. Klasse, Stijl, Chanel, de lach, de traan, het normale leven, ik zie het terug in iedere foto.”

Angèle

“Het eindresultaat is prachtig! Danielle heeft een enorm talent om  de ware versie van jezelf op beeld te krijgen. Dat doet ze met haar fotografie talent en door haar goede inlevingsvermogen.  Door de professionele intake heeft ze haarscherp wie jij in essentie bent en wat je stijl is. Danielle styled als de beste, stelt je gerust, empowered je enorm, is niet snel tevreden over haar eigen werk en maakt gewoon hele mooie foto’s! Ze is een heel fijn persoon om een dag mee te werken. “⁣

Mick

“Op een onverwachts mooie perfect uitgekozen vrijdag ben ik uit mijn comfortzone gestapt en heb me laten fotograferen. Ik had niet hele hoge verwachtingen van deze sessie omdat er op foto’s altijd iets met mij gebeurt waar ik niet blij mee ben. Alhoewel ik met volle teugen genoot van het beachgevoel, de heerlijke locatie (@witsand), het prachtige weer en het zeewindje en de onverdeelde aandacht! Op de een of andere manier doet DAAN iets met je gemoedstoestand waardoor je ontspant en het opeens allemaal wel blijkt te lukken! Het is gewoon gelukt! Ik ben blij met de foto’s!!

Melleni

“Ben super blij dat ik Daniëlle heb leren kennen! Ik wilde al een tijdje mooie en goede foto’s voor op mijn website. Dat lukte steeds maar niet. Ik vond het niet echt leuk om foto’s van mezelf te maken. Daniëlle stelt je op je gemak en zorgt ervoor dat je ontspannen de dag doorkomt en dat het eigenlijk heel leuk is om foto’s van jezelf te laten maken;)  Ze heeft mij ook super goed geholpen met styling, omdat ik zwanger was vond ik dat nog lastiger. Ik wilde namelijk niet met een dikke buik op de foto/website… Maar op mijn site is er niets van te zien!”

Judith

Van Dongen is een fotografe met een achtergrond in de mode-industrie en dat schemert door in haar feeling voor de samenhang tussen innerlijk en uiterlijk, in haar verregaande klantgerichtheid en in de kwaliteit van het eindresultaat.

Ik heb genoten van haar onvermoeibare streven naar perfectie, haar oeverloze geduld, haar onverwoestbare bemoediging en vriendelijkheid en van haar vindingrijkheid. Ik heb in mijn leven met veel fotografen gewerkt en sta niet bekend als de makkelijkste, maar dit sloeg oprecht alles. Het resultaat van de shoot is adembenemend en maakt iedereen die mijn foto’s bekijkt enthousiast.

Jolanda

“Super fijne en leuke dag gehad met Daniëlle. Vooraf was ik huiverig voor de bekende konijn-in-koplamp foto’s. Door het enthousiasme en de energie van Daniëlle voelde ik mij gelukkig al snel om m’n gemak. Nog nooit zo mooi en spontaan op de foto gestaan.Naast de foto’s van mijzelf ook nog een heel stel foto’s van div. stillevens, werkscene’s enz die heel fijn zijn voor op mijn website en social media. Helemaal klaar voor de nieuwe look!”

Carolien

‘Wat ben ik blij dat Daniëlle op mijn pad is gekomen. Zonder Daniëlle was mijn website niet zo fantastisch geworden. Zij weet je te vangen voor de camera. Ze doet er alles aan om het plaatje perfect te krijgen, met de styling, maar ook de accessoires, kleuren en locatie. Alles afgestemd op mijn website. Ik ben totaal niet fotogeniek, maar heb nog nooit zulke mooie foto’s gehad. Ze geeft vertrouwen en rust waardoor je spontaan en relaxed op de foto staat. Ze neemt alle tijd die je nodig hebt, en dat is te zien aan het fantastische resultaat! Bedankt Daniëlle!’

Karlien

‘De fotoshoot overtrof alle verwachtingen, het leek wel een reis van 5 dagen in 1 dag. Memorabel, Daniëlle kruipt in je huid, is warmtevol, ordelijk, brengt structuur en heeft oog voor schoonheid en detail. Wat in jou als vrouw zit haalt ze gegarandeerd naar boven. En meer dan dat! Het was een dag vol creativiteit, elkaar aanvoelen, supporten: zo heerlijk en eerlijk samenwerken en wat heb je een bevlogenheid Daniëlle!’

Jessica

‘Kon niet wachten tot het zover was dat de shoot ging plaatsvinden. Voordat de shoot plaats vond hebben we samen een draaiboek gemaakt aan de hand van een moodboard op Pinterest.

De dag van de fotoshoot was fantastisch, gewoon een kadootje voor jezelf. Hoe heerlijk is het om in je kracht gezet te worden. En het resultaat, tja daar hoef ik geen woorden aan toe te voegen, het beeld zegt genoeg.’

Marliek

‘In het begin stond ik wat stijfjes te lachen als een boer met kiespijn, maar Danielle heeft het talent om je op je gemak te stellen, je krachtig te laten voelen voor de camera én fantastische shots te maken.

Het resultaat: meer dan 100 bruikbare foto’s én een grote glimlach op mijn gezicht!’

Susanne

‘De shootdag was een feestje. Ontspannen en met een grote glimlach hebben we de hele dag de meest toffe foto’s gemaakt op de allermooiste locatie.

Daniëlle denkt met je mee, geeft je vertrouwen en is vrolijk en super gepassioneerd als fotografe. Haar doel is echt jou zoals je bent in je kracht op de foto zetten.

Bij het zien van alle foto’s was het thuis komen in mezelf nog meer bevestigd en heb met tranen in m’n ogen van dankbaarheid gekeken naar de foto’s van mezelf. Alles klopt.

Super dankbaar voor deze bijzondere en fijne samenwerking!

 

Connect

Nieuwsbrief
Contactformulier
info@daniellevandongen.nl

Bellen? Dat kan! Mail mij voor het maken van een belafspraak.

Adres

Daniëlle van Dongen
IJburglaan 397
1086 ZJ  Amsterdam

Dit is geen bezoekadres.

Belangrijk

Algemene voorwaarden
Privacy- en cookieverklaring

KvK 74624385
BTW NL001771204B23