Styling & Shopping

Danielle-vanDongen-77-web

Personal Branding

Level up

Sta jij als vrouwelijke ondernemer op het punt om een level up te gaan in je zichtbaarheid, en kun je daar wel wat hulp bij gebruiken? Roept alles in je dat het de hoogste tijd is dat je looks, je Personal Branding, net als jij, next level gaat?

Dan kan ik je daar heel goed mee helpen. Het leuke van mijn aanbod is dat het zo ontzettend divers is. We starten met een kennismaking, zodat ik kan intunen op jouw verlangen. Wie ben je, waar sta je nu en waar wil je naartoe. Wat wil je uitstralen on-en offline?

Ik help je je eigen signature ontwikkelen. Welk Personal Branding aanbod het beste bij je past bepaal je zelf. Ervaar de impact van Personal Branding op jezelf, op je klanten en je omgeving. Verbind je innerlijk met je uiterlijk en shine as you are! Vertel jouw unieke verhaal en laat daarmee jezelf en je bedrijf shinen!

 

Beauty begins the moment you decide to be yourself

– Coco Chanel

Danielle-vanDongen-42-web

Styling & Shopping

Personal Styling & Shopping

Check van jouw persoonlijke stijl en je wensen

Om goed van start te gaan, ontvang je van mij een vragenlijst. Zo krijg ik direct een goed beeld bij jouw stijl en wensen en kan ik me gericht voorbereiden. Vervolgens plannen we een persoonlijk inspiratiegesprek bij jou thuis. Samen brengen we jouw wensen in kaart.

Closet Confessions

Na ons gesprek tune ik in op je kledingkast. We bekijken je favourites, twijfelgevallen en miskopen. Hiermee creëer ik ter plekke nieuwe sets voor je. Hier ontstaat de magie! De inhoud van je gehele kast gaat weer het daglicht zien. Ik maak verrassende nieuwe combinaties waar je superblij van wordt. Sterker nog, je wordt er zelfs weer een soort van verliefd-op-jezelf van. Ik kijk naar wat echt bij je past en wat jouw unieke uitstraling bekrachtigt. We verbinden je innerlijk met je uiterlijk en dat straal je uit!

Wishlist & Shoplinks

Vanuit de inhoud van je bestaande kast en sets ontstaat er een gerichte wensenlijst van duurzame basic items. Deze items zijn de perfecte toevoeging om het totaal te optimaliseren. Deze breng ik voor jou in kaart, samen met alle foto’s van je nieuwe sets. Hiermee beschik je over je eigen, op maat gemaakte, lookbook. Als naslagwerk en ter inspiratie.

Personal Brand Shopping

Naast deze duurzame wishlist heb je de wens van vernieuwing van je Personal Branding qua kleding on-en offline. Na de Closet Confessions sessie en met de bevindingen vanuit jouw Wishlist en Lookbook ga ik met of voor jou shoppen. Kies je ervoor dat ik voor jou ga shoppen? Dan is het exclusief doorpas bij jou thuis. Vooraf bespreken we jouw wensen, shopbudget en vervolgens ga ik op pad.

Mijn Personal Styling & Shopping richt zich totaal op jou en je wensen. Neem contact met me op om samen een op maat gemaakt voorstel door te spreken.

Styling & Shopping

Personal Shop Service Online

Je bent toe aan een upgrade in je outfits. Maar hoe, dat weet je nog niet. Eén ding weet je wel, je wilt je kostbare tijd goed besteden. Aan dingen die jou energie geven. Hoe makkelijk is het om het shoppen van je complete outfits direct uit handen te geven.

Herken je dit? 

Online zie je door de bomen het bos niet als je kleding voor jezelf wilt kopen

Je weet niet goed hoe je een complete goede look kunt samenstellen die bij je past

Je stijl is stiekem nog steeds hetzelfde als 20 jaar geleden

Je shopt altijd bij hetzelfde merk of bij dezelfde winkel

Je hebt weinig geduld

Je besteedt je tijd liever aan iets wat je energie geeft

Danielle-van-Dongen-shopping
Daniëlle van Dongen

Wil jij liever dit?

Geen stress meer om complete outfits te shoppen online

Kwalitatief, stijlvol en duurzaam advies van iemand die expert is in styling

Met één druk op de knop de selectie, die zorgvuldig op jouw stijl en figuur samengesteld is, af te rekenen

Een beetje uit je comfortzone stappen qua kleding maar nog steeds looks die bij je passen en je juist versterken

 

Hoe werkt het?

We hebben samen contact over wat je stijl is en wat je graag wilt

Je krijgt dan het gewenste aantal looks in een virtual LOOKBOOK gemaild met alle directe shoplinks – zie voorbeelden hieronder

Bij deze looks krijg je extra style opties om te kunnen mixen&matchen

Ik shop bij diverse merken online maar kan natuurlijk ook contact hebben met je favoriete local fashion shop waar jij graag winkelt

Nothing makes a woman more beautiful than the belief that she is beautiful 

– Sophia Loren

Danielle-vanDongen-91-web

Styling & Shopping

Personal Event Styling

Heb je een belangrijk event, ga je spreken op een podium, of heb je een feest en wil je absoluut als je prachtige zelf acte de présence geven?

Laten we dan die fantastische outfit(s) samen shoppen waarin jij je heerlijk zelfverzekerd, energiek en totaal jezelf voelt met die warme glinstering om je heen!

Heb je hier geen tijd voor in je drukke bestaan dan kan ik natuurlijk ook meerdere sets voor je shoppen en die bij je thuis door laten passen. Succes en fun verzekerd!

Prijs op aanvraag

Styling & Shopping

International Brand Shopping

LET'S GO!

Heb je behoefte om juist buiten Nederland te shoppen of ben je toevallig zakelijk in een van deze steden? Ik bied ook de mogelijkheid om in Antwerpen, Milaan, Parijs, Kopenhagen, Londen of NY te shoppen. Ik maak dan een op maat gemaakte shopping trip. Inclusief de leukste lunchadresjes, restaurants en special gems.

Prijs op aanvraag

Connect

Nieuwsbrief
Contactformulier
info@daniellevandongen.nl

Bellen? Dat kan! Mail mij voor het maken van een belafspraak.

Adres

Daniëlle van Dongen
IJburglaan 397
1086 ZJ  Amsterdam

Dit is geen bezoekadres.

Belangrijk

Algemene voorwaarden
Privacy- en cookieverklaring

KvK 74624385
BTW NL001771204B23