Personal Branding

3 juli 2022

Afgelopen week mocht ik mijn eerste TALK over Personal Branding geven bij de Woonindustrie in Nieuwegein in samenwerking met BNS Crisp en de NIA.

Ik vond het super spannend maar heb ook 100% genoten om mijn passie en missie met vrouwelijke ondernemers te delen uit de interieur branche.

PERSONAL BRANDING

“ Wat is nu eigenlijk precies wat je doet? “ Deze vraag wordt me regelmatig gesteld. Met Personal Branding laat jij zien waar jij en je bedrijf voor staat.

Je laat jezelf op een authentieke manier zien.

Je  binnenkant, bestaande uit je identiteit, waarden, talenten, gevoel, purpose en je eigen stijl maken jou uniek.

Wat wat er al is, breng je met Personal Branding naar buiten.

Je laat zien wie je bent en waar je voor staat.

Je zet jezelf als persoonlijk merk neer waarmee je jezelf onderscheidt in de markt.

 Klanten herkennen zich makkelijker in een persoon. Door je zichtbaarheid on-en offline ben je goed in beeld bij de klant en zal deze sneller zaken met je doen.

 Ze willen meegenomen worden in jouw wereld, in jouw expertise, DNA & energie. Zo ontstaat er vertrouwen in je brand bij je ideale klant.

BEKRACHTIGING

Mijn wereld speelt zich dus af rondom zichtbaarheid en vrouwen.

Mijn missie is dan ook om jou als vrouwelijke ondernemer visueel te bekrachtigen. Precies hoe jij bent, waar jij staat en waar je naartoe gaat met jouw energie en uitstraling.

Het bijzondere en het mooie is dat dit hele proces veel verder gaat dan alleen uiterlijk en visueel beeld. Op het moment dat je jezelf een Personal Brand shoot gunt ga je op reis met jezelf en met mij.

Vaak ben je al bewust of onbewust onderweg op een pad van verandering in jezelf en je business. De voorbereiding van een Personal Brand shoot helpt dan heel goed om alles uiteindelijk kristalhelder te krijgen.

Na zo’n heerlijke voorbereidde Personal Brand fotoshoot mag ik altijd ervaren, en waar ik heel gelukkig van word om dat te zien, dat het waakvlammetje bij iedere vrouw een krachtig(er) vuur wordt!

Je gaat jezelf echt als volwaardig mens zien en zal meer zelfvertrouwen ervaren in wie je bent en wat je doet.

SAMENWERKING

Ik geloof ook heel sterk in het elkaar gunnen en in co-creatie. Voor degenen die mij nog niet zo lang volgen, vind ik het belangrijk te delen dat  ik al 2,5 jaar samenwerk met de beste webdesigner die ik ken namelijk Paula Terpstra. Zij heeft oa. mijn website gemaakt maar ook voor niemand minder dan Annemarie van Gaal. Ik gun iedereen zo’n kanjer als Paula!

Wij bieden samen een hele mooie samenwerking aan om jou als vrouwelijke ondernemer te ontzorgen op je weg naar meer zichtbaarheid precies zoals jij bent. Zodat jij verder kan groeien en je business ook!

Als je toe bent aan een nieuwe website kijk dan naar haar prachtige aanbod.

Naast het Diamond Star pakket zijn er ook andere mogelijkheden om met ons beiden te werken.

We tunen in op jou en gaan de diepte in zodat we jouw unieke verhaal visueel kunnen neerzetten en jou en je business laten shinen!

LIMITED

Dinsdag 11 oktober gaan we weer iets bijzonders organiseren, wel LIMITED, dus STAY TUNED! 

Wens je een mooie zomerse maand juli en laat jezelf zien Ladies. Precies zoals je bent. Er is meer één jij met jouw energie en uitstraling!

Are you ready to be seen?

Are you ready to be seen?

Afgelopen weken heb ik ook weer prachtige Personal Brand shoots mogen neerzetten! De zichtbaarheid van deze...

Terror Thea

Terror Thea

Zo ontzettend blij en enthousiast word ik altijd als ik het eindresultaat van een Personal Brandshoot mag...