Hoe kan ik je helpen?

Business Styling

Er zijn van die momenten waarbij je er op je allerbest uit wilt zien. Waar je niets aan het toeval wilt overlaten en alles moet kloppen. Denk aan een fotoshoot voor je nieuwe website en je social media posts. Of voor die keer dat je gaat spreken tijdens een belangrijk event. Vanzelfsprekend wil je er fantastisch uitzien voor je publiek, maar ook voor het oog van de camera.

Met Business Styling haal je meer uit een momentopname. Styling zet de puntjes op de i waardoor jij meer en langer plezier beleeft aan jouw foto’s. Maar niet alleen jij. Ook je volgers, bezoekers en je klanten. Je foto’s benadrukken je kwaliteit.

Laat mij je helpen om van jouw fotoshoot een succes te maken.

Be your own beautiful self and shine!

– Daniëlle van Dongen

Personal Brand Styling Business Shoot

1. Website en social media

Je krijgt advies op maat voor wat betreft jouw on- en offline Personal Branding. Je praat me bij over jou en je business. Wie ben je en wat drijft je. Dan kijken we naar je stijl en uitstraling van je website, van jezelf en van je kleding.

Ik doe je een voorstel vanuit je bestaande kledingcollectie of shop nieuwe sets voor je. Items die met jouw persoonlijke en zakelijke branding matcht. Hiermee realiseer jij een krachtige uitstraling op al je kanalen.

Samen maken we het draaiboek voor de shootdag. We nemen daarin op welke foto’s er nodig zijn, in welke settings en om hoeveel foto’s het gaat.

Ik regel de fotografie voor je of je kiest zelf een fotograaf.

Vervolgens maken we de beste foto’s voor jou en je business.

Prijs op aanvraag

Personal Event Styling

2. Events & Talks

Heb je een belangrijk event, ga je spreken op een podium, of heb je een feest en wil je absoluut als je prachtige zelf acte de présence geven?

Laten we dan die fantastische outfit(s) samen shoppen waarin jij je heerlijk zelfverzekerd, energiek en totaal jezelf voelt met die warme glinstering om je heen!

Heb je hier geen tijd voor in je drukke bestaan dan kan ik natuurlijk ook meerdere sets voor je shoppen en die bij je thuis door laten passen. Succes en fun verzekerd!

Prijs op aanvraag

Business Brand Styling

3. Fashion Products & Image Shoot

Heb jij een Fashion bedrijf en wil je, qua styling, ontzorgt worden of juist een frisse nieuwe blik van buitenaf op je product- en of imageshoot?

Laat mij me onderdompelen in het DNA van je merk of merken en alle wensen van de shoot. Samen bepalen we van tevoren wat de look & feel moet zijn. Nadat alles helder en afgesproken is, neem ik de styling van de shoot uit handen. Hierdoor kan jij of de creative director de focus op het totaal houden tijdens de shoot.

Ter aanvulling hierop kan ik eveneens sets shoppen voor de shoot bij accessoire labels zoals ik ook deed voor Sjaalmania.

Prijs op aanvraag

Connect

Nieuwsbrief
Contactformulier
info@daniellevandongen.nl

Bellen? Dat kan! Mail mij voor het maken van een belafspraak.

Adres

Daniëlle van Dongen
IJburglaan 397
1086 ZJ  Amsterdam

Dit is geen bezoekadres.

Belangrijk

Algemene voorwaarden
Privacy- en cookieverklaring

KvK 74624385
BTW NL001771204B23