Claudia Vesters

‘Wat wil jij uitstralen Claudia, wie ben jij?’

Wat ik wilde was een beeldbank die volledig matcht met wie ik ben en mijn bedrijf. Zo’n beeldbank waar je eindeloos uit kan putten voor je website, Social media en die dan ook nog eens sprankelt, kwaliteit, frisse energie en authenticiteit uitstraalt. Zo’n beeldbank die ik mij andere succesvolle onderneemsters voorbij zie komen.

In mijn hoofd zag ik het al voor mij, dat beeld, maar ja hoe vertaal je dit…. En toen was daar Danielle. Ze nam geen genoegen met een vluchtig antwoord, zij wilde weten wie ik echt was, waar ik voor sta? Het beeld dat ik in mijn hoofd had wist Danielle te vertalen naar een concept dat weer volledig aansloot bij de re-branding waar ik op dat moment mee bezig was. Ze dacht met mij mee, was kritisch waar nodig en daagde mij uit. Ik voelde mij gezien, begrepen en de fijne energie van Danielle, maakte dat ik meteen het volste vertrouwen had.

Het voelde alsof het ons gezamenlijke project werd, zo hebben we stap voor stap toegewerkt naar de shootdag. Deze dag kwam alles samen. Binnen een paar minuten was de spanning uit de lucht, want ja, laten we eerlijk zijn, het is spannend zo’n dag waar het echt gaat gebeuren. Wie ik ben, mijn bedrijf, het beeld dat ik voor ogen had, deze dag kwam het samen. Klasse, Stijl, Chanel, de lach, de traan, het normale leven, ik zie het terug in iedere foto.

Nu ben ik de trots bezitter van een fantastische beeldbank die breed inzetbaar is. De foto’s zijn een perfecte aanvulling op wie ik ben en waar ik voor sta, een verlengstuk voor mijn bedrijf, website, Social media.

Het werken met Danielle was een feestje. Ondanks dat ik nu echt een fantastische beeldbank heb, kijk ik uit naar een volgende shoot met Danielle. Want ik heb nog zoveel ideeën die nog op beeld mogen worden vastgelegd.

Dank je wel Danielle, you’re magic!

Claudia Vesters
Voeding, Hormonen, Brein Expert

www.claudiavesters.nl