Jessica Arendse

‘Hoe heerlijk is het om in je kracht gezet te worden!’

Het is mooi hoe soms dingen ontstaan. Naast mijn bestaande bedrijf Arendse Car Systems ben ik een nieuw concept aan het neerzetten. Hiervoor heb ik krachtige, powerful, zakelijke foto’s nodig maar toch ook met de female touch. Zat er al een periode op te broeden en in eens voelde ik het.

Ik heb Danielle via LinkedIn leren kennen en zij had mij eens benaderd voor haar eigen trots, haar Bordeaux Opera Fiat 500. Heb haar gelijk gebeld en wist het direct al tijdens het telefoongesprek, dit gaat een fantastisch fotoshoot worden. Ze begrijpt mijn wensen, gevoel van styling en weet een vrouw in haar kracht te zetten.

Kon niet wachten tot het zover was dat de shoot ging plaatsvinden. Voordat de shoot plaats vond hebben we samen een draaiboek gemaakt aan de hand van een moodboard op Pinterest.

De dag van de fotoshoot was fantastisch, gewoon een kadootje voor jezelf. Hoe heerlijk is het om in je kracht gezet te worden. En het resultaat, tja daar hoef ik geen woorden aan toe te voegen, het beeld zegt genoeg.

Jessica Arendse

Pasthetinmijnauto.nl