Judith Fanto

‘Het resultaat van de shoot is adembenemend’

Werken met Danielle van Dongen als fotografe was een complete openbaring voor me! Een ongelooflijk fijne ervaring met een schitterend resultaat.

Daniëlle ’s grondigheid toont zich vanaf het begin, met het toesturen van haar ‘Personal Branding Infosheet’. Hierin nodigt ze je uit als ondernemer eerst diepgaand en in samenhang na te denken over wat jij precies wilt communiceren met je product of dienst, je service, je website, je huisstijl, je uiterlijk en je uitstraling. Wie of wat ben je en wil je zijn – en wie of wat absoluut niet? Met behulp van specifieke vragen en opdrachten loodst ze je door dit proces, dat eindigt met het zoeken naar – wat jou betreft – geslaagde foto’s op Pinterest.

Ik vond dit enorm verhelderend om eens voorafgaand aan een fotoshoot te doen: welke smaak heb ik op portretgebied? Welke waarden? En welke verwachtingen? Daniëlle rondt het proces af met het gezamenlijk kiezen van de fotolocatie(s), een lijst met tips en trics en een shotlist (plan van aanpak voor de dag).

Van Dongen is een fotografe met een achtergrond in de mode-industrie en dat schemert door in haar feeling voor de samenhang tussen innerlijk en uiterlijk, in haar verregaande klantgerichtheid en in de kwaliteit van het eindresultaat.

Ik heb genoten van haar onvermoeibare streven naar perfectie, haar oeverloze geduld, haar onverwoestbare bemoediging en vriendelijkheid en van haar vindingrijkheid. Ik heb in mijn leven met veel fotografen gewerkt en sta niet bekend als de makkelijkste, maar dit sloeg oprecht alles.

Het resultaat van de shoot is adembenemend en maakt iedereen die mijn foto’s bekijkt enthousiast. Ben je op zoek naar de beste, mooiste foto’s van jezelf van de hand van een fotograaf die naar je luistert en de tijd voor je neemt? Kies Danielle van Dongen en je weet dat het goed komt. Ik raad haar sindsdien iedereen aan.

Judith Fanto
Spreker & Schrijver

www.judithfanto.nl