Paula Terpstra Webdesign II

‘Het was een fantastische ervaring en stiekem ben ik een beetje verslaafd geworden.’

Dit was alweer mijn tweede fotoshoot bij Daniëlle. En eerlijk? Ik had hier zo naar uitgekeken. Ik had al eens eerder een fotoshoot met Daniëlle gedaan en dat was al vlammerdebam, en nu gingen we weer een level up. 

Omdat Daniëlle en ik (ik ben webdesigner) intensief met elkaar samenwerken voor de websitefotografie voor mijn klanten, had ik al veel prachtige shoots voorbij zien komen. Dat maakt hongerig. En nu stond mijn fotoshoot dus gepland. 

Een half jaar organiseerden Daniëlle en ik een VIP Dag Website en Fotografie. Op het middagprogramma van Daniëlle stond het maken van een moodboard. Ze had hier allemaal stylish glossies voor meegebracht. Magazines van een net wat ander kaliber dan degene die bij ons thuis op de mat vallen (Kampioen, Eigen Huis). 

Toen ik begon kon ik niet meer ophouden. Dit vond ik super leuk om te doen. Het resulteerde in een moodboard die ik van te voren nooit had kunnen bedenken. En sindsdien stond het moodboard pal voor mijn neus in mijn kantoor. Als ik even opkeek boven mijn computerscherm, keek ik er weer naar. Maar eigenlijk droomde ik eventjes weg. 

Tot het moment kwam dat ik hem real wilde maken. Ik plande mijn fotoshoot in met Daniëlle, koos locaties uit, sprak mijn kleding, moodboards (de echte aangevuld met een Pinterest moodboard) en accessoires door met Daniëlle en schakelde een visagist in. Machteld deed mijn make up en toen ik in de spiegel keek had ik een deja-vu met de vorige fotoshoot. Ik bleef maar naar mezelf kijken. Was ik dat? 

Het was een fantastische ervaring en stiekem ben ik een beetje verslaafd geworden. In gedachten ben ik de volgende fotoshoot al aan het plannen. En in de tussentijd kan ik volle bak los op mijn website en mijn socials met alle foto’s die deze shoot me weer heeft gebracht. 

Daniëlle, dankjewel, jij empowert vrouwen. Je stelt ze op hun gemak, bereid alles tot in de puntjes voor en gelooft in co-creatie. En ik ben niet de enige die dat zo ervaart. Dus….zullen we vast de agenda’s trekken?

Paula Terpstra

Paula Terpstra Webdesign

www.paulaterpstra.nl