Studio Femke Baten

‘Soms komen er mensen op je pad waarvan je gelijk voelt waarom ze er zijn: dat was bij mij zeker het geval met Daniëlle!​’

Met de start van mijn eigen bedrijf had ik behoefte aan professioneel beeldmateriaal en tegelijkertijd was ik op zoek naar meer eigenheid en een upgrade van mijn outfits.

Jarenlang werkte ik in bedrijfskleding: daardoor hoefde ik me helemaal niet druk te maken over wat ik naar mijn werk aantrok. Ik vond het lastig om nu ‘out of the blue’ mijn eigen stijl terug te vinden: laat staan om hier een versie 2.0 van te maken…

Soms komen er mensen op je pad waarvan je gelijk voelt waarom ze er zijn: dat was bij mij zeker het geval met Daniëlle!

We begonnen met een ‘Closet Confessions’ sessie, waarbij we samen door mijn kledingkast gingen. Daniëlle maakte combinaties met mijn bestaande kleding waar ik echt door werd verrast én gaf me super bruikbare tips voor nieuwe aankopen. Dat deed ze met een flinke dosis enthousiasme en fun, waardoor ik die middag ook de fun in fashion weer terug vond!

De personal branding shoot die hierop volgde, maakte het plaatje compleet. Daniëlle is echt een vakvrouw met oog voor detail, gevoel voor stijl en zelfs toen het tijdens onze shootdag bijna 40° was, zette ze steeds dat stapje extra.

Het was voor mij als fotostylist heerlijk om de styling van mijn eigen shoot samen met haar tot in de puntjes voor te bereiden én omdat ik wist dat het in haar vakkundige handen sowieso tot een mooi resultaat zou komen, kon ik dit tijdens het fotograferen ook helemaal loslaten. Zo kon ik mij ontspannen en dat zie je terug op de beelden!

Femke Baten

Studio Femke Baten

www.studiofemkebaten.nl