Styling & Sales Services

Fashion Branche

Styling Service

Styling Brand Shoot

Heb jij een Fashion bedrijf en wil je, qua styling, ontzorgt worden of juist een frisse nieuwe blik van buitenaf op je product- en of imageshoot?

Laat mij me onderdompelen in het DNA van je merk of merken en alle wensen van de shoot. Samen bepalen we van tevoren wat de look & feel moet zijn. Nadat alles helder en afgesproken is, neem ik de styling van de shoot uit handen. Hierdoor kan jij of de creative director de focus op het totaal houden tijdens de shoot.

Ter aanvulling hierop kan ik eveneens sets shoppen voor de shoot bij accessoire labels zoals ik ook deed voor Sjaalmania.

Samenwerking op aanvraag

Danielle-vanDongen-70-web

Styling Service

Styling Social Media Content

Heb jij een Fashion bedrijf of een Fashion Store en wil je, qua styling, ontzorgt worden of juist een frisse nieuwe blik van buitenaf op je content voor Social Media?

Laat mij me onderdompelen in het DNA van je bedrijf en alle wensen van je content voor Social Media. Samen bepalen we van tevoren wat de look & feel moet zijn. Nadat alles helder en afgesproken is, neem ik de styling en fotografie uit handen.

Naast styling en fotografie is het maken van video content ook mogelijk.

Samenwerking op aanvraag

Danielle van Dongen Socials 1
Danielle van Dongen Socials 2

Styling Service

Styling Fashion Show/Event

Heb jij een Fashion bedrijf of een Fashion Store en wil je, qua styling, ontzorgt worden of juist een frisse nieuwe blik van buitenaf op je Fashion show of Fahion Event?

Laat mij me onderdompelen in het DNA van je bedrijf en alle wensen van de show of event. Samen bepalen we van tevoren wat de look & feel moet zijn. Nadat alles helder en afgesproken is, neem ik de styling uit handen.

Samenwerking op aanvraag

Fashion Masterclasses

Op maat

Mijn Fashion kennis, passie voor stijl en smaak heb ik afgelopen jaar op IG kunnen inzetten. Ik heb Fashion Masterclasses online gegeven in een besloten groep met enthousiaste dames. Ik bied de mogelijkheid aan om deze Masterclasses op maat te geven aan Fashion Stores. Dat kan voor personeel of voor een speciale groep klanten.

Deze Masterclasses kunnen gaan over:

Het opbouwen van een duurzame basis garderobe

DIY Styling: up & downstylen

Mixen van prints en materialen

Nieuwe trends

Samenwerking op aanvraag

Danielle-vanDongen-96-web

Sales & Styling Service 

Fashion Wholesale

Afgelopen 24 jaar werkte ik als Sales Manager bij grote internationale damesmodebedrijven. Denk aan merken als Turnover, Just B., Expresso en LaDress. Vanuit Sales had ik een grote key role naar Design, een vakgebied dat ik feilloos aanvoel.

Door mijn commercialiteit, creativiteit en resultaatgerichte aanpak ben ik breed inzetbaar. Ik hecht waarde aan kwaliteit, innovatie en heb een goed oog voor detail. Ik heb er veel plezier in om mijn kennis, inzichten en kwaliteiten te delen.

Ga naar mijn LinkedIn page voor meer informatie.

Samenwerking op aanvraag

Connect

Nieuwsbrief
Contactformulier
info@daniellevandongen.nl

Bellen? Dat kan! Mail mij voor het maken van een belafspraak.

Adres

Daniëlle van Dongen
IJburglaan 397
1086 ZJ  Amsterdam

Dit is geen bezoekadres.

Belangrijk

Algemene voorwaarden
Privacy- en cookieverklaring

KvK 74624385
BTW NL001771204B23