‘Dichter bij je ideale uitstraling komen’

Personal Branding

Voordat ik met Daniëlle aan de slag ging, dacht ik dat ik bij elk event iets nieuws moest kopen. Ik sta veel op het podium, dus dat was niet al te duurzaam. Daniëlle leerde me bestaande stukken met nieuwe ogen te bekijken en reikte nieuwe combinaties aan, die ik dus al in huis had! Uiteindelijk gaat het bij Daniëlle niet zozeer over welke kledingstukken je aan hebt. Ze kijkt veel meer wat er bij je past en hoe je met niet al te grote aanpassingen dichter bij je ideale uitstraling kan komen. Ze coacht je om de binnenkant veel meer bij de buitenkant te laten passen. Ik kan werken met Daniëlle van harte aanraden!

Eva Brouwer
Spreker en oprichter Pak je Podium, Onthult het geheim van podium presenteren, Schrijver ‘In 10 stappen je podium pakken’, Top 15 Managementboek
www.evabrouwer.tv

‘Time for a change’

Personal Branding | Styling & Fotografie

Ik leerde Daniëlle kennen tijdens een business event. Daniëlle stond aan het begin van haar nieuwe bedrijf en ik aan het begin van mijn bedrijf in webdesign. We hadden er geen 5 seconden voor nodig om elkaar leuk te vinden. De klik was er direct.

We wisselden gegevens uit en niet veel later mocht ik haar website maken. Zo leerden we elkaar nog beter kennen en we deelden allebei onze passie voor onze bedrijven. Bij het maken van haar website was ik onder de indruk van haar verschijning. Wat een mooie vrouw is dat. Zo wilde ik er ook wel graag uitzien. Zij snapt het.

Dat ik ben ingegaan op haar aanbod van Personal Shopping en Personal Styling & Fotografie was voor mij geen vanzelfsprekendheid. Fashion heb ik nooit begrepen en ik kijk verwonderd naar vrouwen die dit wel doen, maar ik snap het gewoon niet. Ik had me daarbij neergelegd. Als mijn broek goed paste en ik een warm vest aanhad, was het al gauw goed. Nieuwe kleding had ik al in geen tijden gekocht en een nieuwe piece scoorde ik op de rommelmarkt of second hand shop. Niks mis mee. Dacht ik. Wat ik me alleen niet realiseerde was dat ik me in de comfortzone van mijn kledingkast bevond. En dat deze comfortzone niet voor sparkles zorgde en ik het daardoor ook niet kon uitstralen.

Toen Daniëlle voor me op pad ging wees ze een blousejas aan. Nee, dat was niks voor mij. Maar vooruit, neem toch maar mee. En zo ging dat ook met andere stukken. En hoezo kleur? Negentig procent van mijn kleding was zwart. Toen de fotoshoot gepland stond en ik de kleding aan deed, verscheen er een lach op mijn gezicht die diep vanuit mijn hart kwam. Ik was niet meer weg te slaan bij de spiegel. De fotoshoot was super. Ik had in no time mijn website ge-upgrade. Hier kreeg ik gave reacties op. Ik put nog steeds uit de beeldbank voor al mijn socials en ik ben veel bewuster van wat ik dagelijks aantrek. Ik heb geen compleet nieuwe kledingkast aangelegd maar heb een aantal pieces gekocht die het verschil maken. En langzaam aan komen daar steeds nieuwe dingen bij. Ik gun het mezelf.

Ik ben het afgelopen jaar ondernemer geworden en ben het gezicht van mijn bedrijf. Voor mijn allereerste fotoshoot schakelde ik ook een fotograaf in, maar doordat ik mijn fotoshoot nu combineerde met Personal Branding kwam ik zoveel beter uit op de foto’s. Ik straalde. En door de gekozen kledingstukken straalde ik ook datgene uit hoe mensen mij ervaren. Als warm en zelfverzekerd. Ik ben zo enthousiast dat ik nu al uitkijk naar de volgende fotoshoot. Jaren lang heb ik me gefocust op het aflossen van de hypotheek, verbouwen van het huis, en welke vorm van zuinigheid ook. Het heeft me ver gebracht en blijft onderdeel van mij, maar nu maak ik steeds meer ruimte voor mezelf. Ik ben 40 jaar geworden en het is time for a change. Ik wil en ga shinen.

Paula Terpstra
Websitecoaching

www.paulaterpstra.nl

 

‘Het was gelijk een geheel’

Personal Branding | Styling & Fotografie

Bij het maken van mijn website voor mijn nieuwe bedrijf, had ik foto’s nodig. Enthousiast begon ik in mijn archief te zoeken en gebruikte ik de foto’s die me het meest aanspraken. Ik vond dat lastig. Vooral foto’s van mijzelf vond ik moeilijk. Welke waren aansprekend genoeg?

Toen ze uiteindelijk in mijn website geplaatst waren had ik niet het WAUW gevoel. Het was ok. Dat was het moment dat ik aan Daniëlle dacht. Ik ken Daniëlle al heel lang en ken haar fijne gevoel voor stijl, eenheid. Haar smaak. Wat ze bij elkaar zoekt dat klopt. Zo gezegd, zo gedaan.

De dag van de fotoshoot was ik al uitgebreid ingelicht over het soort foto’s wat we gingen maken. De verschillende locaties, de kleding, de kleuren. Alles moest in overeenstemming zijn. Het was een geweldig dag. Vol enthousiasme, energie, lachen. Maar ook serieus, professioneel en met oog voor detail. Ik heb gelijk geleerd wat “flat lays” zijn.

Een prachtige aanvulling op mijn website! Het resultaat mag er zijn! De sfeer en stijl van mijn website zijn in de foto’s gevat. En andersom zijn de foto’s de perfecte aanvulling op mijn website. Het was gelijk een geheel, het plaatje klopte.

Het werken met Danielle was inspirerend, energiek en ik kon vol vertrouwen haar haar gang laten gaan. Kortom, ik beveel Danielle van harte aan voor een prachtige fotoshoot. Met name als je wil dat je website rust en eenheid uitstraalt.

Maar ook voor een dag vol plezier en gezelligheid!

Dank je wel Daan…

Anneke Oliehoek
Natuur Coach

www.annekeoliehoek.nl

‘Mooi, vrouwelijk en heel krachtig’

Closet Confessions

Ik hou van mode en ik vind het belangrijk om er goed uit te zien zowel zakelijk als privé.  Door mijn werk als manager draag ik regelmatig zwart of donkerblauw. Eerlijk gezegd voelde ik me in deze kleuren niet mijzelf en zelfs een beetje saai. In mijn privé garderobe draag ik veel kleur en prints maar zakelijk vond ik het lastig combineren. Wat kan wel en wat kan niet?

Daniëlle heeft mij enorm geholpen door samen door mijn kledingkast te gaan. Ze heeft mij laten zien hoe ik zakelijke en privé items heel goed kan combineren.
Ik ben heel blij met het styling resultaat van Daniëlle. Nu voel ik me in mijn zakelijke outfits mooi, vrouwelijk en heel krachtig!

Brigitte Knols
Private Banking Van Lanschot Amsterdam

‘Stijlvol beeld dat aan alle kanten klopt’

Styling Brand Shoot

Daniëlle heeft de styling voor de productshoot van SjaalMania verzorgd en het resultaat is een stijlvol beeld dat aan alle kanten klopt en daardoor een geheel vormt. Haar voorbereiding is uitgebreid waardoor er niks aan het toeval overgelaten wordt. Dit zorgt voor een relaxte en georganiseerde shoot waar ze ook on point alle details van de styling in het oog heeft. Ze luistert zeer goed naar de briefing en geeft in lijn met deze briefing waardevolle aanvullingen of stuurt bij waar nodig. Daarbij is haar stijl precies wat we voor ogen hadden, stijlvol chic! De enige reden waarom we Daniëlle niet zouden aanbevelen is dat ze dan geen tijd meer voor SjaalMania zou hebben! 😉

Micky van Vollenhoven
Eigenaar SjaalMania

www.sjaalmania.nl

 

Connect

Nieuwsbrief
Contactformulier
info@daniellevandongen.nl

Bellen? Dat kan! Mail mij voor het maken van een belafspraak.

Adres

Daniëlle van Dongen
IJburglaan 397
1086 ZJ  Amsterdam

Dit is geen bezoekadres.

Belangrijk

Algemene voorwaarden
Privacy- en cookieverklaring

KvK 74624385
BTW NL001771204B23