‘Dichter bij je ideale uitstraling komen’

Personal Branding

Voordat ik met Daniëlle aan de slag ging, dacht ik dat ik bij elk event iets nieuws moest kopen. Ik sta veel op het podium, dus dat was niet al te duurzaam. Daniëlle leerde me bestaande stukken met nieuwe ogen te bekijken en reikte nieuwe combinaties aan, die ik dus al in huis had! Uiteindelijk gaat het bij Daniëlle niet zozeer over welke kledingstukken je aan hebt. Ze kijkt veel meer wat er bij je past en hoe je met niet al te grote aanpassingen dichter bij je ideale uitstraling kan komen. Ze coacht je om de binnenkant veel meer bij de buitenkant te laten passen. Ik kan werken met Daniëlle van harte aanraden!

Eva Brouwer
Spreker en oprichter Pak je Podium, Onthult het geheim van podium presenteren, Schrijver ‘In 10 stappen je podium pakken’, Top 15 Managementboek
www.evabrouwer.tv

‘Mooi, vrouwelijk en heel krachtig’

Closet Confessions

Ik hou van mode en ik vind het belangrijk om er goed uit te zien zowel zakelijk als privé.  Door mijn werk als manager draag ik regelmatig zwart of donkerblauw. Eerlijk gezegd voelde ik me in deze kleuren niet mijzelf en zelfs een beetje saai. In mijn privé garderobe draag ik veel kleur en prints maar zakelijk vond ik het lastig combineren. Wat kan wel en wat kan niet?

Daniëlle heeft mij enorm geholpen door samen door mijn kledingkast te gaan. Ze heeft mij laten zien hoe ik zakelijke en privé items heel goed kan combineren.
Ik ben heel blij met het styling resultaat van Daniëlle. Nu voel ik me in mijn zakelijke outfits mooi, vrouwelijk en heel krachtig!

Brigitte Knols
Private Banking Van Lanschot Amsterdam

‘Stijlvol beeld dat aan alle kanten klopt’

Styling Brand Shoot

Daniëlle heeft de styling voor de productshoot van SjaalMania verzorgd en het resultaat is een stijlvol beeld dat aan alle kanten klopt en daardoor een geheel vormt. Haar voorbereiding is uitgebreid waardoor er niks aan het toeval overgelaten wordt. Dit zorgt voor een relaxte en georganiseerde shoot waar ze ook on point alle details van de styling in het oog heeft. Ze luistert zeer goed naar de briefing en geeft in lijn met deze briefing waardevolle aanvullingen of stuurt bij waar nodig. Daarbij is haar stijl precies wat we voor ogen hadden, stijlvol chic! De enige reden waarom we Daniëlle niet zouden aanbevelen is dat ze dan geen tijd meer voor SjaalMania zou hebben! 😉

Micky van Vollenhoven
Eigenaar SjaalMania
www.sjaalmania.nl

Connect

Nieuwsbrief
Contactformulier
info@daniellevandongen.nl

Bellen? Dat kan! Mail mij voor het maken van een belafspraak.

Adres

Daniëlle van Dongen
IJburglaan 397
1086 ZJ  Amsterdam

Dit is geen bezoekadres.

Belangrijk

Algemene voorwaarden
Privacy- en cookieverklaring

KvK 74624385
BTW NL001771204B23