YES! Vanaf NU kun jij je inschrijven voor de 2e VIP-DAG die volledig in het teken staat van een LEVEL UP van je WEBSITE & FOTOGRAFIE!!

Kan jouw website en fotografie wel een upgrade gebruiken? Geen upgrade uit de categorie tekstje oppoetsen en nieuwe kiekjes maken? Maar echt een level up die veel verder gaat dan dat? Weet je dat je business dit nodig heeft, maar bovenal, voel je dit ook? Ben je benieuwd wat wij, Paula (webdesigner) en Daniëlle (styliste & fotograaf), voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Dan is dit het moment om door te pakken.

Wat je krijgt:

Is deze VIP-Dag echt iets voor jou? Is je bizz toe aan the next step? En ben je bereid om jouw website & fotografie een impuls te geven? Dan wil je vast een sneak peek van wat je kunt verwachten. Wij delen onze kennis, ervaring en visie met een kleine groep ondernemers, waarbij volop aandacht is voor interactie. Naast het delen van kennis gaan we ook echt aan de slag om tot concrete input voor jouw website en fotografie te komen.

Live VIP-Dag op dinsdag 16 november 2021 op een fantastische en exclusieve locatie in het midden van Nederland 

Inloop vanaf 9:00 uur, gevolgd door een informatief en creatief programma van 9.30 tot 17.00 uur 

Kleine vertrouwde setting met maximaal 6 vrouwelijke ondernemers 

Oog voor jouw huidige website en foto’s op je website en socials en waar je naartoe wilt 

Alles is volledig verzorgd inclusief heerlijke drankjes en lunch 

Je keert huiswaarts met concrete inzichten en ideeën voor je eigen website en fotografie waar je direct mee kunt doorpakken 

SUPER BONUS: ‘Master your website’ 14-daags online programma inclusief werkboek t.w.v. € 297  bij inschrijving in oktober

Claim je seat voor dinsdag 23 november 2021! Six ladies only!

 

DARE TO INVEST & DARE TO SHINE

Investment voor deze VIP-DAG is slechts

€ 297 excl. btw

Het wordt een dag vol inspiratie & joy!

Er kunnen zich maximaal 8 vrouwelijke ondernemers inschrijven voor deze exciting dag die 100% in het teken staat van kennisoverdracht, creatiekracht en ontmoeting. Wil je verzekerd zijn van deelname? Schrijf je dan snel in via deze link, want vol = vol!

See you soon!