about me

‘Ik heet je van harte welkom in mijn wereld, een wereld waarin vrouwen en (online) zichtbaarheid centraal staan.’

in het licht

Mijn passie

Ik ben Daniëlle van Dongen en ik ben trots op mijn Italiaanse roots. Mijn verfijnde smaak en stijlgevoel heb ik van mijn Italiaanse oma uit Venetië meegekregen.

De afgelopen 25 jaar werkte ik als Sales Manager bij grote internationale damesmodebedrijven als Turnover, Just B., Expresso en LaDress. Vanuit deze positie had ik een key role naar Design, een vakgebied dat ik feilloos aanvoel.

‘Mijn passie voor fashion en mijn diepe verlangen om VROUWEN te inspireren om meer in hun licht te staan, staat centraal in heel mijn carrière.’

Na een ongelukkige val, wat uiteindelijk een cadeau was, koos ik voor zelfontwikkeling, vrouwelijk leiderschap en fotografie. Inmiddels is dit alles tot één mooi geheel samen gekomen in Personal Branding.

Danielle van Dongen About fotografie fashion personal branding over mij

Ik geloof dat iedereen het geboorterecht heeft om te stralen. Dat je je echte zelf mag zijn en jezelf mag laten zien. Iedereen heeft het verlangen om zichtbaar te zijn. Zichtbaar voor zichzelf en daarmee zichtbaar naar buiten.

Wat is zichtbaarheid nu eigenlijk? Het is het vermogen om jezelf te laten zien wie je bent, wat je drijft, waar je voor staat met al je kwaliteiten en imperfecties. Het is de bereidheid om jezelf kwetsbaar op te stellen en te laten zien wie je echt bent. Dat kan leiden tot positieve reacties, en soms ook tot negatieve. Dat is spannend en daardoor kan het je ook tegenhouden, dat herken ik persoonlijk heel goed. Het is ook dat wanneer je jezelf laat zien zoals je echt bent, je de personen en klanten aantrekt die werkelijk bij jou passen, die je accepteren en waarderen om wie je in de kern bent.

Door jezelf te laten zien, kun je echte connectie en verbinding maken met je klant. Zo voelt de klant zich ook vrij om zichzelf te laten zien. Dat is precies waar ik je bij kan helpen. Als fotograaf en stylist, beschik ik over het unieke talent om jouw authentieke energie, jouw sparkle, vast te leggen en te vertalen naar beelden die laten zien wie je écht bent.

‘Met mijn persoonlijke op maat gemaakte fotografie en styling laat ik je zowel on- als offline stralen. Ik stem me volledig af op jou en jouw persoonlijkheid en creëer samen met jou dat beeld wat nòg mooier is waar jij van droomde. Het resultaat? Een bekrachtiging voor jezelf, je eigenwaarde en je business. Want elke vrouw is mooi en uniek, en verdient het om gezien te worden.’

jouw essentie

zoals je bent

Durf te zijn wie je bent, en ik zou je graag begeleiden om dat te laten zien aan de wereld. Samen creëren we beelden die jouw potentieel voelbaar en visueel maken, zodat jij tot meesterschap en groei kunt komen.

Ik kijk er naar uit om samen met jou een stukje van het proces van zichtbaarheid mee te mogen lopen en jouw prachtige essentie visueel te maken!

‘Ben jij klaar om in je eigen LICHT te gaan staan? Ik kan me niets mooiers voorstellen dan jou te mogen zien. Precies zoals je bent.’