Danielle van Dongen mood board wall

je zoekt Connectie

PERSONAL BRAND FOTOGRAFIE

‘Je runt succesvol je eigen BUSINESS. Wat je doet, doe je goed, je bent tot in de details professioneel. You’ve got it going!’

Als er iets is wat belangrijk is in jouw business, dan is het connectie.  Je zoekt connectie. Je wilt een gevoel meegeven. Je wilt je business het echte gezicht en gevoel geven van wie jij bent en wat jij doet. Daar gaan mensen op aan. Daar vinden jullie elkaar. Fotografie maakt dit mogelijk.

 

Klanten herkennen zich in jou als persoon. Ze willen meegenomen worden in jouw wereld, DNA & energie. Zo ontstaat er vertrouwen in jouw brand. Ga eens na hoe vaak jij online zichtbaar bent. Je socials zijn key in je business en maken dagelijks deel uit van jouw strategie. Jouw website mag hier natuurlijk niet aan ontbreken. Keer op keer maak jij jezelf zichtbaar.

Dan wil je niets aan het toeval overlaten en dan wil je dat alles 100% klopt met wie jij in essentie bent. Met Personal Branding zet jij jezelf uniek en authentiek in de markt. Je laat zien wie je bent en waar je voor staat. Wil jij je huidige foto’s vervangen of je nieuwe programma stevig in de markt zetten? Kies dan voor een Personal Brand Fotoshoot. Je kunt dit net zo uitgebreid samenstellen als je zelf wilt.

‘Ik geloof dat styling fotografie VERSTERKT en andersom’

We leven in een maatschappij waarbij beeld een grote rol inneemt. Beeld brengt jouw verhaal over. Wie jij echt bent. Waar je voor staat. Jouw expertise. Welk unieke beeld wil jij overbrengen?

Door te investeren in fotografie en styling geef je een upgrade aan jezelf, je eigenwaarde en je business.

Danielle personal branding fotografie en styling
Danielle van Dongen fotografie en styling vrouwelijke ondernemers ceo

fotografie en styling

BEST OF BOTH

Een Personal Brand Shoot gaat altijd samen met styling. Daarom is het kiezen van de juiste outfits een essentieel onderdeel ter voorbereiding op jouw brand shoot. Dit komt niet alleen het resultaat ten goede, het zorgt er ook voor dat jij goed voorbereid en ontspannen jouw fotoshoot ingaat. 

Met mijn 25+ jaar ervaring in fashion kan ik jou van de beste adviezen voorzien. Welk pakket je ook kiest, styling maakt altijd onderdeel uit van mijn service. Iedere klant krijgt standaard algemeen stylingadvies en bij de uitgebreidere pakketten krijg je ook advies op maat.

Ik kijk altijd naar wie jij bent en wat jou drijft. Ik tune in op jouw persoonlijkheid, stijl, uitstraling, bestaande kledingcollectie en wensen. Of je nu wel of geen feeling voor styling hebt, dat is geen enkel punt. Met mij aan je zijde wordt het samenstellen van je outfits een feestje.

fotografie en styling

BEST OF BOTH

Een Personal Brand Shoot gaat altijd samen met styling. Daarom is het kiezen van de juiste outfits een essentieel onderdeel ter voorbereiding op jouw brand shoot. Dit komt niet alleen het resultaat ten goede, het zorgt er ook voor dat jij goed voorbereid en ontspannen jouw fotoshoot ingaat.

Met mijn 25+ jaar ervaring in fashion kan ik jou van de beste adviezen voorzien. Welk pakket je ook kiest, styling maakt altijd onderdeel uit van mijn service. Iedere klant krijgt standaard algemeen stylingadvies en bij de uitgebreidere pakketten krijg je ook advies op maat.

Ik kijk altijd naar wie jij bent en wat jou drijft. Ik tune in op jouw persoonlijkheid, stijl, uitstraling, bestaande kledingcollectie en wensen. Of je nu wel of geen feeling voor styling hebt, dat is geen enkel punt. Met mij aan je zijde wordt het samenstellen van je outfits een feestje.

Danielle van Dongen fotografie en styling vrouwelijke ondernemers ceo

TOTAL PACKAGE

FOTOGRAFIE & WEBDESIGN

Wil je jouw nieuwe foto’s inzetten op je website, maar merk je dat deze niet meer bij je past of heb je er nog geen? Vraag dan naar de mogelijkheden voor een Smart & Stylish Website van mijn Partner in Webdesign Paula Terpstra. Paula verdiept zich in jou en jouw klant en weet precies jouw gevoel in beeld te vangen.

Velen gingen je voor, waaronder Annemarie van Gaal, Simone Levie, Smartgirls, Judith Fanto en vele andere coaches, adviseurs, schrijvers en creatieve ondernemers.

‘Paula en ik werken al jaren samen en maken bij iedere ondernemer een DEEP DIVE om zowel de fotoshoot als de website eigenheid mee te geven.’

Paula Terpstra Webdesign samenwerking Danielle van Dongen Fotografie en Website mobile

01.

HOW

Spreekt mijn stijl je aan en zijn wij een match? Dan zijn all eyes on you. Want nog voordat je voor mijn camera staat, leer ik je graag beter kennen. Zo kan ik jouw essentie en energie ontdekken. We starten met een kennismaking en een inspiratiegesprek. Ik wil weten wie je bent, wat je doet, wat je drijft, wat je visie is en vooral ook waar je naar onderweg bent. Ook verdiep ik me in jouw kledingstijl.

02.

WE

Om jouw stijl, sfeer, inspiratie, kleding, locaties en andere wensen visueel te maken vraag ik je om een moodboard te maken op Pinterest. Hiermee creëer je een totaal visueel overzicht van hoe jij je Personal Brandshoot voor ogen hebt. Dit is de basis voor de beeldstrategie voor de shoot. Door al deze stappen in de voorbereiding, groei je steeds meer naar jouw fotoshoot toe.

03.

PLAY

Na het intunen op jouw input houden wij een 1:1 zoom meeting. We bespreken samen hoe we jouw fotoshoot zo uniek, eigen en on brand mogelijk kunnen maken. Alles wat nodig is om de fotoshoot tot een succes te maken komt aan bod. Van visagie tot locatie en van kleding tot planning. Door onze aandachtige en persoonlijke samenwerking ga je vol zelfvertrouwen de fotoshoot in.

Daniëlle van Dongen online gallery

online gallery.

Na de fotoshoot maak ik alvast een voorselectie van jouw allermooiste foto’s. Dat zijn er altijd meer dan waar jouw pakket voor staat en deze zet ik in een online gallery. Vanuit deze online omgeving kun jij heel makkelijk de foto’s uitkiezen waar jij helemaal blij van wordt. Nadat jij je keuze hebt gemaakt, begin ik met de finishing touch. Jouw high standard foto’s will soon be delivered!

Anneke

‘Een prachtige aanvulling op mijn website! Het resultaat mag er zijn! De sfeer en stijl van mijn website zijn in de foto’s gevat. En andersom zijn de foto’s de perfecte aanvulling op mijn website. Het was gelijk een geheel, het plaatje klopte. Het werken met Danielle was inspirerend, energiek en ik kon vol vertrouwen haar haar gang laten gaan. Kortom, ik beveel Danielle van harte aan voor een prachtige fotoshoot. Met name als je wilt dat je website rust en eenheid uitstraalt.’

Paula

‘Toen Daniëlle voor me op pad ging wees ze een blouse jas aan. Nee, dat was niks voor mij. Maar vooruit, neem toch maar mee. En zo ging dat ook met andere stukken. En hoezo kleur? Negentig procent van mijn kleding was zwart. Toen de fotoshoot gepland stond en ik de kleding aan deed, verscheen er een lach op mijn gezicht die diep vanuit mijn hart kwam. Ik was niet meer weg te slaan bij de spiegel. De fotoshoot was super. Ik had in no time mijn website ge-upgrade. Hier kreeg ik gave reacties op. Ik put nog steeds uit de beeldbank voor al mijn socials en ik ben veel bewuster van wat ik dagelijks aantrek.’

Moniek

‘ Daniëlle let op de details en ze geeft handige tips. Ze is pro-actief en heeft allerlei suggesties gedaan én uitgevoerd voor flat-lays maar ook ten aanzien van mijn houding en accessoires. Ik voelde me bij haar tijdens de shoot heel ontspannen en op mijn gemak. Ik wilde speelsheid, kracht en authenticiteit uitstralen en dat zie ik ook echt terug op de foto’s die ze gemaakt heeft. De foto’s zijn tegelijkertijd spontaan als professioneel. Ik heb nu zoveel gave foto’s voor mijn website, mijn social media en mijn online programma! Ik kan me echt verheugen op nog een keer een shoot bij Daniëlle. Naast professioneel is ze ook nog eens ontzettend leuk als mens! ‘

Claudia

‘Het voelde alsof het ons gezamenlijke project werd, zo hebben we stap voor stap toegewerkt naar de shootdag. Deze dag kwam alles samen. Binnen een paar minuten was de spanning uit de lucht, want ja, laten we eerlijk zijn, het is spannend zo’n dag waar het echt gaat gebeuren. Wie ik ben, mijn bedrijf, het beeld dat ik voor ogen had, deze dag kwam het samen. Klasse, Stijl, Chanel, de lach, de traan, het normale leven, ik zie het terug in iedere foto.’

Angèle

‘Het eindresultaat is prachtig! Danielle heeft een enorm talent om  de ware versie van jezelf op beeld te krijgen. Dat doet ze met haar fotografie talent en door haar goede inlevingsvermogen.  Door de professionele intake heeft ze haarscherp wie jij in essentie bent en wat je stijl is. Danielle styled als de beste, stelt je gerust, empowered je enorm, is niet snel tevreden over haar eigen werk en maakt gewoon hele mooie foto’s! Ze is een heel fijn persoon om een dag mee te werken. ‘

Mick

‘Op een onverwachts mooie perfect uitgekozen vrijdag ben ik uit mijn comfortzone gestapt en heb me laten fotograferen. Ik had niet hele hoge verwachtingen van deze sessie omdat er op foto’s altijd iets met mij gebeurt waar ik niet blij mee ben. Alhoewel ik met volle teugen genoot van het beachgevoel, de heerlijke locatie, het prachtige weer en het zeewindje en de onverdeelde aandacht! Op de een of andere manier doet DAAN iets met je gemoedstoestand waardoor je ontspant en het opeens allemaal wel blijkt te lukken! Het is gewoon gelukt! Ik ben blij met de foto’s!!

Melleni

‘Ben super blij dat ik Daniëlle heb leren kennen! Ik wilde al een tijdje mooie en goede foto’s voor op mijn website. Dat lukte steeds maar niet. Ik vond het niet echt leuk om foto’s van mezelf te maken. Daniëlle stelt je op je gemak en zorgt ervoor dat je ontspannen de dag doorkomt en dat het eigenlijk heel leuk is om foto’s van jezelf te laten maken;)  Ze heeft mij ook super goed geholpen met styling, omdat ik zwanger was vond ik dat nog lastiger. Ik wilde namelijk niet met een dikke buik op de foto/website… Maar op mijn site is er niets van te zien! ‘

Judith

‘Van Dongen is een fotografe met een achtergrond in de mode-industrie en dat schemert door in haar feeling voor de samenhang tussen innerlijk en uiterlijk, in haar verregaande klantgerichtheid en in de kwaliteit van het eindresultaat. Ik heb genoten van haar onvermoeibare streven naar perfectie, haar oeverloze geduld, haar onverwoestbare bemoediging en vriendelijkheid en van haar vindingrijkheid. Ik heb in mijn leven met veel fotografen gewerkt en sta niet bekend als de makkelijkste, maar dit sloeg oprecht alles. Het resultaat van de shoot is adembenemend en maakt iedereen die mijn foto’s bekijkt enthousiast.’

Jolanda

‘Super fijne en leuke dag gehad met Daniëlle. Vooraf was ik huiverig voor de bekende konijn-in-koplamp foto’s. Door het enthousiasme en de energie van Daniëlle voelde ik mij gelukkig al snel om m’n gemak. Nog nooit zo mooi en spontaan op de foto gestaan.Naast de foto’s van mijzelf ook nog een heel stel foto’s van div. stillevens, werkscene’s enz die heel fijn zijn voor op mijn website en social media. Helemaal klaar voor de nieuwe look!’

Carolien

‘Wat ben ik blij dat Daniëlle op mijn pad is gekomen. Zonder Daniëlle was mijn website niet zo fantastisch geworden. Zij weet je te vangen voor de camera. Ze doet er alles aan om het plaatje perfect te krijgen, met de styling, maar ook de accessoires, kleuren en locatie. Alles afgestemd op mijn website. Ik ben totaal niet fotogeniek, maar heb nog nooit zulke mooie foto’s gehad. Ze geeft vertrouwen en rust waardoor je spontaan en relaxed op de foto staat. Ze neemt alle tijd die je nodig hebt, en dat is te zien aan het fantastische resultaat! Bedankt Daniëlle!’

Karlien

‘De fotoshoot overtrof alle verwachtingen, het leek wel een reis van 5 dagen in 1 dag. Memorabel, Daniëlle kruipt in je huid, is warmtevol, ordelijk, brengt structuur en heeft oog voor schoonheid en detail. Wat in jou als vrouw zit haalt ze gegarandeerd naar boven. En meer dan dat! Het was een dag vol creativiteit, elkaar aanvoelen, supporten: zo heerlijk en eerlijk samenwerken en wat heb je een bevlogenheid Daniëlle!’

Jessica

‘Kon niet wachten tot het zover was dat de shoot ging plaatsvinden. Voordat de shoot plaats vond hebben we samen een draaiboek gemaakt aan de hand van een moodboard op Pinterest. De dag van de fotoshoot was fantastisch, gewoon een kadootje voor jezelf. Hoe heerlijk is het om in je kracht gezet te worden. En het resultaat, tja daar hoef ik geen woorden aan toe te voegen, het beeld zegt genoeg.’

Marliek

‘In het begin stond ik wat stijfjes te lachen als een boer met kiespijn, maar Danielle heeft het talent om je op je gemak te stellen, je krachtig te laten voelen voor de camera én fantastische shots te maken. Het resultaat: meer dan 100 bruikbare foto’s én een grote glimlach op mijn gezicht!’

Susanne

‘De shootdag was een feestje. Ontspannen en met een grote glimlach hebben we de hele dag de meest toffe foto’s gemaakt op de allermooiste locatie. Daniëlle denkt met je mee, geeft je vertrouwen en is vrolijk en super gepassioneerd als fotografe. Haar doel is echt jou zoals je bent in je kracht op de foto zetten. Bij het zien van alle foto’s was het thuis komen in mezelf nog meer bevestigd en heb met tranen in m’n ogen van dankbaarheid gekeken naar de foto’s van mezelf. Alles klopt. Super dankbaar voor deze bijzondere en fijne samenwerking!

Marcel

‘Hoe zet je iemand die liever niet op de foto staat of überhaupt van poseren houdt toch met een glimlach en iets van ontspanning op de foto? Dan is de vlotte en relaxte werkwijze van Daniëlle wel een absolute “vooral doen” keuze. Ze heeft mij in mijn eigen praktijk gefotografeerd en geadviseerd over het juiste beeldverhaal voor op mijn website. Dat is meer dan geslaagd!’

Mandy

‘Daniëlle, je hebt me een hele fijne dag bezorgd, je liet me ontspannen stralen voor de foto’s… dat is een kunst! De resultaten zijn dan ook prachtig. Ik krijg ineens allemaal complimenten over de dat ik mezelf laat zien en dat ik er mooi en ontspannen op sta. Hartelijk bedankt voor je prachtige werk, je vakkundigheid en ook de gezelligheid. Je bent een topvrouw en fotografe.

Femke

‘De Personal Branding shoot maakte het plaatje compleet. Daniëlle is echt een vakvrouw met oog voor detail, gevoel voor stijl en zelfs toen het tijdens onze shootdag bijna 40° was, zette ze steeds dat stapje extra. Het was voor mij als fotostylist heerlijk om de styling van mijn eigen shoot samen met haar tot in de puntjes voor te bereiden én omdat ik wist dat het in haar vakkundige handen sowieso tot een mooi resultaat zou komen, kon ik dit tijdens het fotograferen ook helemaal loslaten. Zo kon ik mij ontspannen en dat zie je terug op de beelden!

Loes

‘Daan zíet en voelt wie je echt bent en combineert dat met haar gevoel voor smaak en oog voor styling en klasse. Ze streeft naar het beeld dat jou volledig tot je recht laat komen en weet daarbij jouw sparkle vast te leggen. Ze zet zich met tomeloze energie volledig voor jou in en laat haar creativiteit de vrije loop. Zelf moest ik echt een drempel over en zij nam daarvoor de tijd. Ze wist mij zo mee te nemen dat ik over mijn weerstand kon stappen en uiteindelijk zelfs met plezier kon spelen met de camera.’

Barbara

Pas toen ik Daniëlle aan het werk zag, wist ik dat zij kon zien wie ik echt was en dat zij dit op de foto zou kunnen vastleggen. Daniëlle is de uitdaging aangegaan en wat een feest was dat. Ik kreeg advies over de voorbereiding voor de fotoshoot en tijdens de dag over mijn kleding en de verschillende mogelijkheden. Ik kon ook mijn wensen uiten en met mijn eigen creativiteit aan de slag gaan. Ik voelde me helemaal mijzelf dankzij de professionaliteit en energie van Daniëlle. Wat ben ik blij met het resultaat! Voorlopig heb ik zoveel foto’s dat ik even vooruit kan. Alhoewel, dit feestje samen met Daniëlle wil ik nog wel een keer. Zo’n fotoshoot met haar gun ik iedereen.’

Nicoline

Zo blij met de mooie foto’s die Danielle heeft gemaakt voor en van me! Helemaal mij en helemaal zoals bedacht én meer! Danielle was hier op locatie in Javea in ons Boutique Retreat Casa Coline en heeft echt de tijd genomen om de mooiste plaatjes te nemen. Zowel van de locatie als van mijn man en mij! Niks was te veel of lastig. Liggend op het strand, tot haar middel in het zwembad…. alles voor het mooiste plaatje. Danielle had zelf ook veel leuke ideeën en spotte de mooiste plekjes voor nog een foto! Kortom een hele fijne leuke samenwerking met een groots resultaat. Kijk voor het resultaat maar op onze website www.casacoline.com dan snap je gelijk wat ik bedoel! Absoluut een aanrader als je van wat dan ook foto’s nodig hebt!

Mark

Hele fijne samenwerking en een topdag gehad! Duidelijk voortraject, daardoor ben je veel beter voorbereid dan dat je zelf had gedaan. Bij de shoot zelf kan Daniëlle snel schakelen en komen er nog extra leuke ideeën bij…Had niet gedacht dat ik onze bank mee zou nemen naar de werkplaats;) Daniëlle is superfijn in omgang.. gaat lekker luchtig door de shootdag! Beeldmateriaal is ook super mooi geworden!’

Sabine

Wat een te gekke ervaring was het om een dag met Danielle te mogen werken. Vanaf het moment dat ze binnen stapte was er een fijne energie. Ze weet je direct op je gemak te stellen wat prettig en ontspannen werkt.

Dit was de eerste keer in mijn ruim 20 jaar ondernemende leven dat er een dag lang foto’s van mij werden gemaakt. Een overwinning op zich, want natuurlijk vind ook ik dat ik op geen enkele foto leuk sta, zelf roep ik altijd ‘Ik plak niet op foto’s”. Het is Daan gelukt om echt mooie foto’s te maken waar ik trots op ben. En nog mooier, ze laat je ook weer anders naar jezelf kijken.’

 

Ivonne

Danielle is erg zorgvuldig, stelt je op je gemak, bereid je goed voor en daardoor kan je ook jezelf zijn. De dag voor de fotoshoot merkte ik op dat ik het toch wel spannend vond, het zichtbaar zijn. Gelijk bij binnenkomst van Danielle heb ik er niet meer aan gedacht omdat zij zo’n bedding van veiligheid om zich heen heeft hangen. Het was een heerlijke morgen zonder zorgen en heeeeel veel plezier. Dank je wel Danielle en voor een ieder die twijfelt, gewoon DOEN!’

Christine

‘Danielles empathische en ontspannen werkwijze maakt de fotoshoot tot een prettig geheel. Ik denk dat dit het resultaat absoluut ten goede komt.Het zijn prachtige foto’s geworden. Mede hierdoor kan ik eindelijk tot diep in mezelf voelen dat ik mooi ben en er mag zijn. Een empowerment op veel lagen.’

Marjoleine

‘Wat een fantastische ervaring was het om een fotoshoot te doen met Daniëlle! De uitgebreide voorbereiding, samen doorspreken, op de app nog laatste dingen afstemmen en de shoot zelf was uitstekend verzorgd. Daniëlle dacht heel fijn mee, in outfits, houdingen, kleding om de juiste look & feel te bepalen. Wat een enthousiasme en doortastendheid brengt zij in!’

Angèle

Met Danielle werken is een feestje. Zij weet zo goed wat je als klant wilt en wilt uitstralen doordat ze op een hele professionele en ook persoonlijke en intuïtieve manier te werk gaat. Naar mijn mening gaat dit veel verder dan het maken van foto’s. Het is magische kunst en dat op een hele eigen en onderscheidende wijze. ‘ 

Paula

Toen Daniëlle de eerste foto’s stuurde, voelde het alsof ik op een MAGISCHE KNOP mocht drukken. Dit was de deur naar een nieuwe wereld. Daniëlle had mijn visie in beeld gebracht.’

 

Detsje

Al tijdens de voorbereiding van de fotoshoot maakte ik kennis met Daniëlle van Dongen. Eerst telefonisch en daarna via een zoommeeting. Dit bracht een uitwisseling tot stand waaruit mooie ideeën voortkwamen, die Daniëlle samenbond tot een script dat wij op de dag zelf als richtlijn hanteerden. Maar ook toen bleek er nog van alles mogelijk, aan toevoegingen en ideeën. Ik heb echt met bewondering waargenomen hoe Daniëlle bij aanvang van die dag zelf in het creatieve proces stapte en daar pas weer uit kwam toen de laatste foto was genomen.

 

Nienke

‘Daniëlle heeft prachtige foto’s gemaakt voor mijn Personal Branding. Haar voorbereiding voor de shoot is heel grondig, ze denkt goed met je mee. Haar achtergrond in de mode is, naast haar kwaliteiten als fotograaf, echt een plus. Je merkt aan alles dat zij voor het allerbeste resultaat gaat.’

 

Eline

‘Ik had hard nieuwe foto’s nodig voor mijn website en mijn nieuwe branding. Ik kwam met Danielle in contact en we hadden direct een klik.  De dag van de fotoshoot was meer dan super. Danielle neemt de tijd om je op je gemak te stellen en ook om echt alle foto’s die je wilt te nemen. Het eindresultaat is meer dan geweldig. Iedereen die een re-branding wil voor zijn bedrijf of website raad ik aan om met Danielle aan het werk te gaan.

 

Agnes

Op de dag zelf was ik best nerveus, maar Daniëlle wist precies hoe ze me moest laten ontspannen en lachen. Ze gaf me subtiele tips en complimenten, waardoor ik me zelfverzekerd voelde voor de camera. De foto’s zijn prachtig geworden en laten zien wie ik echt ben.”

Ingeborg

‘Het is een cadeau om met Daniëlle te werken. Haar ontspannen werkwijze resulteert in prachtig en bovenal eerlijk en puur fotomateriaal.’

Suzanne

Het is fantastisch om met Daniëlle samen te werken, ze heeft zoveel ervaring en denkt goed mee met de verschillende poses, met de kleding, met de locatie. Dat geeft zoveel rust. De shoot zelf was een feestje, Daniëlle ging als een speer en gaf goede aanwijzingen. Dat stelde mij op mijn gemak en gaf vertrouwen dat het goed zou komen.En het kwam zeker goed, wat een cadeautje om de beelden te zien en wat is het dan moeilijk kiezen.’

Joice

Tijdens de shoot hield zij de energie hoog en wist ze zoveel combinaties neer te zetten. Het was heerlijk om van foto naar foto te bewegen en mij geen zorgen te maken over het resultaat. Ik wist dat de beelden goed zouden zijn. Het was een luxeprobleem om tot mijn definitieve fotoselectie te komen.

Met de personal branding shoot van Daniëlle heb ik beeldmateriaal waarin ik mijzelf met trots kan positioneren. In de foto’s zie ik namelijk zowel mijn persoonlijke als professionele eigenheid terug.’

2 Lights

‘ Wat hebben we bijzonder mooie dagen samen beleefd, waarvoor onze oprechte dank. We hebben samen de opkomende zon gevangen met schitterende “golden hour” foto’s. De schaduwen en de kracht van het licht vastgelegd op ons kantoor. Intieme, gezellige en vooral mooie foto’s van ons vastgelegd.

Tijdens de shoot kwam gewoon een gelukshormoon vrij, omdat je ons zoveel energie gaf. Kortom we wensen iedereen een shoot met jou toe,het geeft een boost en zelfvertrouwen om zo nog meer uit jezelf te kunnen halen.’

bronze.

20 foto's

stylingadvies

€697

Algemeen advies voor styling van eigen kleding en visagie

2 uur shooten

Op 1 locatie die je zelf gekozen hebt

2 tot 3 outfit wissels met eigen kleding

Levering foto’s binnen 2 weken

20 nabewerkte foto’s in hoge resolutie

Diverse portretten, full body foto’s zoals besproken beeldstrategie

silver.

50 foto's

stylingadvies

€1.197

Algemeen advies voor styling van eigen kleding en visagie

4 uur shooten

Op 2 locaties die je zelf gekozen hebt

3 tot 5 outfit wissels met eigen kleding

Levering foto’s binnen 2 weken

50 nabewerkte foto’s in hoge resolutie

Diverse portretten, full body foto’s, sfeerbeelden zoals besproken beeldstrategie

gold.

70 foto's

stylingadvies en visagie

€1.797

Persoonlijk advies voor styling van eigen kleding en één look  (make-up en haar) van professionele Make Up Artist

5 uur shooten

Op 2 of 3 locaties die je zelf gekozen hebt

onbeperkt outfit wissels met eigen kleding

Levering foto’s binnen 1,5 week

70 nabewerkte foto’s in hoge resolutie

Diverse portretten, full body foto’s, sfeerbeelden zoals besproken beeldstrategie

Met deze extra’s haal je het maximale uit je fotoshoot

Apart bij te boeken bij jouw fotoshoot, afhankelijk van het service level dat je wenst kan ik alles voor je verzorgen.

visagie

visagie.

Of het nu dagelijks is of af en toe, iedere vrouw kan haar make-up ongetwijfeld prima zelf doen. Bij een fotoshoot wil je echter niets aan het toeval overlaten. Kleuren, effecten, looks, accenten, een visagiste weet precies waar ze op moet letten. Laat jezelf professioneel opmaken, zodat jij ontspannen en vol zelfvertrouwen voor de camera verschijnt met de look die jij voor ogen hebt! Ik boek de beste Make Up Artist voor je.

Danielle van Dongen personal shopping styling outfit fotoshoot

personal shopping.

Met kleding vertel je een verhaal, je laat zien wie je bent. Daarom is styling essentieel bij iedere fotoshoot. Met mijn jarenlange ervaring in fashion kan ik jou precies vertellen waar je op moet letten bij het samenstellen van de juiste looks.  Jouw garderobe is het startpunt, aangevuld met nieuwe items. Items die ik voor jou kan shoppen en die jouw signatuur versterken. Een totaal nieuwe stijl is ook mogelijk als je aan een upgrade toe bent.

Danielle van Dongen locatie location search fotografie fotoshoot

locatie.

Jouw fotoshoot vraagt om een locatie. Eén of meerdere. Binnen, buiten of juist allebei. Welke locatie je ook kiest, zorg dat het past bij jouw branding. Of je nu kiest voor rust of dynamiek, het kan allemaal, als het maar klopt met jouw identiteit. Met wie jij bent en wat jij wilt uitstralen. Kun je wel wat hulp gebruiken en wil je een mooie locatie, zoals een daglichtstudio huren? Laat mij dan de locatie voor je regelen.

Iedere samenwerking starten we met een kennismakings- en inspiratiegesprek ter voorbereiding op de fotoshoot. Prijzen zijn excl. 21% BTW, reis- en parkeervergoeding. Betaling gaat in 2 termijnen (1/3 bij opdracht, 2/3 bij oplevering). Extra uren en extra foto’s worden in overleg berekend. Fotoshoot in het buitenland? Call me!

platina.

Compleet Personal Brand Traject
Personal Brand Fotoshoot & Styling op maat

70 foto's

stylingadvies

en alles wat je nodig hebt voor een Personal Brand Traject die klopt met wie je bent, waar je voor staat en waar je lange tijd mee vooruit kan

€3.997

 What’s included:

Gold Pakket 70 foto’s voor je website & socials

aangevuld met

Personal Styling & Personal Shopping, waarbij ik jouw items shop

Visagie door professionele make up artist

Zoeken en boeken van fotolocatie (excl. huur locatie)

Voorbereiding van 2 dagdelen 1 op 1 met mijn creatieve brein & zijn in Amsterdam

Dagdeel 1

Wat we gaan doen: inspiratiegesprek, deep dive brainstorm, kleuren ontdekken, visionboard maken, brainstorm fotoshoot.

Dagdeel 2

Update en 1 op 1 voorbespreking hoe we jouw fotoshoot zo uniek, eigen en on brand mogelijk kunnen maken met als afsluiter een lunch of diner op een speciale plek.

Daniëlle van Dongen polaroid foto styling platina personal branding (1)
Daniëlle van Dongen polaroid foto styling platina personal branding

Iedere samenwerking starten we met een kennismakings- en inspiratiegesprek ter voorbereiding op de fotoshoot. Prijzen zijn excl. 21% BTW, reis- en parkeervergoeding. Betaling gaat in 2 termijnen (1/3 bij opdracht, 2/3 bij oplevering). Extra uren en extra foto’s worden in overleg berekend. Fotoshoot in het buitenland? Call me!