branding

bedrijfs & event fotografie

Wil je jouw klanten, volgers, prospects of misschien wel toekomstig medewerkers de energie van jouw bedrijf, presentatie of event meegeven? Zodanig dat ze echt voelen waar jouw bedrijf voor staat? Zonder dat ze ook maar één stap over de drempel hebben gezet? Dat ze de sfeer proeven en enthousiast worden om met of bij jou te werken? Of om ervoor te zorgen dat ze het volgende event er absoluut bij zijn. 

‘Laat mij jouw VERHAAL vastleggen, op camera.’

Nog voordat ik op locatie kom, hebben wij al kennisgemaakt en heb ik me verdiept in jouw bedrijf. Zodat ik tijdens de shoot aandacht heb voor de essentie en alle unieke details. Sfeerfoto’s, overzichtsfoto’s, detailshots en portretten geven een compleet beeld van jouw bedrijf of evenement. Ik zorg voor beelden met een hoge marketingwaarde, die je kunt gebruiken voor je website, socials of als teaser voor een volgend event.

BNS_Crisp_Festival22-95
Daniëlle van Dongen Event fotografie (1)