2Lights Personal Branding fotografie Danielle van Dongen

‘Tijdens de shoot kwam een gelukshormoon vrij, omdat je ons zoveel energie gaf.

Wij zijn zeer vereerd dat jij ons wilde portretteren voor ons bedrijf 2 Lights. Aangezien wij elkaar al lang kennen en jou jezelf hebben zien ontwikkelen in fotografie, werden wij steeds nieuwsgieriger naar jouw talenten voor een fotoshoot voor 2 Lights.

Dat je stijl hebt wisten we allang maar nu ons zelf overgeven aan jou achter de lens, was best wel spannend en een uitdaging voor ons allebei. De opdracht was vooral spelen met “het licht”, omdat hier onze passie ligt. Ook achter de camera ben je constant bezig met “het licht” dus waren we aan elkaar gewaagd.

Jouw manier van werken hebben wij als zeer professioneel ervaren. Je bent tot in details voorbereid en hebt ons hierin van begin tot eind op een hele fijne manier in meegenomen en begeleid. We waren hierdoor goed voorbereid en leerden zo nog meer over onszelf kennen. Ook werden we steeds geënthousiasmeerd om nog meer uit ons bedrijf te halen en hierin te investeren voor de toekomst.

‘We hebben samen de opkomende zon gevangen met schitterende ” GOLDEN HOUR foto’s.’

Wat hebben we bijzonder mooie dagen samen beleefd, waarvoor onze oprechte dank. We hebben samen de opkomende zon gevangen met schitterende “golden hour” foto’s. De schaduwen en de kracht van het licht vastgelegd op ons kantoor. Intieme, gezellige en vooral mooie foto’s van ons vastgelegd.

Tijdens de shoot kwam gewoon een gelukshormoon vrij, omdat je ons zoveel energie gaf. Kortom we wensen iedereen een shoot met jou toe,het geeft een boost en zelfvertrouwen om zo nog meer uit jezelf te kunnen halen.

Nogmaals dank voor de prachtige foto’s. De opdracht is voor ons meer dan 100% geslaagd en voor herhaling vatbaar.

Peter & Ilse Bogaert | 2 Lights

2 Lights adviseert, ontwerpt en levert LICHT

‘Ik heb genoten van de voorbereiding.

Een beter afscheidscadeau van mijn voormalig werkgever had ik niet kunnen krijgen. De personal branding shoot bij Daniëlle zorgde voor een prachtige overgang naar mijn zelfstandig ondernemerschap.

Het klikte direct toen ik Daniëlle via Zoom ontmoette. Dit gaf zoveel energie en vertrouwen om samen aan de slag te gaan. Het voorbereidingstraject gaf mij de gelegenheid om mezelf opnieuw te ontdekken: Waar sta ik voor als ondernemer? En hoe breng ik dat in beeld?

Ik heb genoten van de voorbereiding. De zoektocht naar de juiste locatie, voorbeelden van beelden en dit te verbinden met mijn kernwaarden was een hele gave reis. Daarbij was het erg fijn dat Daniëlle altijd bereikbaar is voor vragen,

 

‘Door de tussentijdse contactmomenten werd ik GERUSTGESTELD over de keuze voor locatie en looks.’

Mijn locatiekeuze in combinatie met een grijze decemberdag bracht een uitdaging met zich mee qua belichting. Daniëlle wist mij hierin direct gerust te stellen. Zij gaf mij het gevoel: Ontspan, we gaan er wat van maken. En dat is zeker gelukt.   

Tijdens de shoot hield zij de energie hoog en wist ze zoveel combinaties neer te zetten. Het was heerlijk om van foto naar foto te bewegen en mij geen zorgen te maken over het resultaat. Ik wist dat de beelden goed zouden zijn. Het was een luxeprobleem om tot mijn definitieve fotoselectie te komen.

Met de personal branding shoot van Daniëlle heb ik beeldmateriaal waarin ik mijzelf met trots kan positioneren. In de foto’s zie ik namelijk zowel mijn persoonlijke als professionele eigenheid terug.

Joice Baten

Begeleider professionele ontwikkeling

Joice Baten Personal Branding fotografie Danielle van Dongen
Suzanne Wielart Personal Branding fotografie Danielle van Dongen

Wat een belevenis, wat een reis!

Wat een belevenis, wat een reis met Daniëlle als reisleidster.

Het eerste contact via de telefoon gaf al zo’n vertrouwd gevoel, dat werd alleen maar versterkt tijdens het contact via Zoom. Toen we elkaar eindelijk live zagen, leek het alsof we elkaar al jaren kende.

Het is fantastisch om met Daniëlle samen te werken, ze heeft zoveel ervaring en denkt goed mee met de verschillende poses, met de kleding, met de locatie. Dat geeft zoveel rust.

‘De shoot zelf was een FEESTJE, Daniëlle ging als een speer en gaf goede aanwijzingen!’

 Dat stelde mij op mijn gemak en gaf vertrouwen dat het goed zou komen.En het kwam zeker goed, wat een cadeautje om de beelden te zien en wat is het dan moeilijk kiezen.

Ik heb nu een hele mooie set foto’s die ik als eerste voor mijn website ga gebruiken en verder in mijn socials. Ik kan met trots mijn foto’s gebruiken, want het zijn stuk voor stuk plaatjes!

Dank je wel lieve Daniëlle!

Suzanne Wielart

Interieur architect

 

‘Het is een cadeau om met Daniëlle te werken.

Het is een cadeau om met Daniëlle te werken. Haar ontspannen werkwijze resulteert in prachtig en bovenal eerlijk en puur fotomateriaal.

 

‘Prachtig en bovenal  eerlijk en PUUR fotomateriaal’

Ingeborg Kiès

Systemische begeleiding, advies, training en coaching

Ingeborg Kiès Personal Branding fotografie Danielle van Dongen
Agnes Glastra Personal Branding fotografie Danielle van Dongen

‘Ik ben heel blij met het resultaat.

Daniëlle is een geweldige fotografe die me meteen op mijn gemak stelde. Ik had haar al een tijdje geleden ontmoet en was onder de indruk van haar werk. Toen ik haar weer benaderde, herkende ze me meteen en begonnen we de fotoshoot te plannen. Ze heeft me goed geholpen met het kiezen van de locatie en het voorbereiden van mijn outfit en make-up.

Op de dag zelf was ik best nerveus, maar Daniëlle wist precies hoe ze me moest laten ontspannen en lachen. Ze gaf me subtiele tips en complimenten, waardoor ik me zelfverzekerd voelde voor de camera. De foto’s zijn prachtig geworden en laten zien wie ik echt ben.

Ik ben heel blij met het resultaat en ik raad Daniëlle aan iedereen aan die mooie en professionele foto’s van zichzelf wil hebben.

‘Daniëlle is een GEWELDIGE fotografe die me meteen op mijn gemak stelde.’

Agnes Glastra

Financieel Adviseur

Haar achtergrond in de mode is, naast haar kwaliteiten als fotograaf, echt een plus.

Daniëlle heeft prachtige foto’s gemaakt voor mijn Personal Branding. Haar voorbereiding voor de shoot is heel grondig, ze denkt goed met je mee. Haar achtergrond in de mode is, naast haar kwaliteiten als fotograaf, echt een plus. Je merkt aan alles dat zij voor het allerbeste resultaat gaat.

Op de dag zelf zorgt Daniëlle ervoor dat ze aan al je wensen tegemoet komt én ze heeft oog voor spontane mogelijkheden ter plaatse. Daniëlle zei steeds we gaan samen creëren en dat is precies wat we gedaan hebben.

‘Mijn shoot eindigde in de duinen en op het strand met een WONDERSCHOON resultaat.’

Daarnaast is Daniëlle ook nog eens een heel fijn mens; heel prettig om mee samen te werken dus ik kan haar op alle manieren van harte aanbevelen! l

Nienke Poortvliet

Owner Keen Pepper

Nienke Poortvliet Personal Branding fotografie Danielle van Dongen
Eline Cointepas Personal Branding fotografie Danielle van Dongen

‘Het eindresultaat is meer dan geweldig’

Ik had hard nieuwe foto’s nodig voor mijn website en mijn nieuwe branding. Ik kwam met Danielle in contact en we hadden direct een klik.  De dag van de fotoshoot was meer dan super. Danielle neemt de tijd om je op je gemak te stellen en ook om echt alle foto’s die je wilt te nemen.

Het eindresultaat is meer dan geweldig. Iedereen die een re-branding wil voor zijn bedrijf of website raad ik aan om met Danielle aan het werk te gaan.

‘De dag van de fotoshoot was meer dan SUPER!’

Eline Cointepas

Classical Feng Shui Professional

‘Men zegt dat de toon de muziek maakt, maar bij fotografie is dat ook het geval, zo weet ik nu.

Al tijdens de voorbereiding van de fotoshoot maakte ik kennis met Daniëlle van Dongen. Eerst telefonisch en daarna via een zoommeeting. Dit bracht een uitwisseling tot stand waaruit mooie ideeën voortkwamen, die Daniëlle samenbond tot een script dat wij op de dag zelf als richtlijn hanteerden. Maar ook toen bleek er nog van alles mogelijk, aan toevoegingen en ideeën. Ik heb echt met bewondering waargenomen hoe Daniëlle bij aanvang van die dag zelf in het creatieve proces stapte en daar pas weer uit kwam toen de laatste foto was genomen.

Daarna begon dus voor mij het wachten op de eerste impressie die ze mij zou sturen. En eerlijk gezegd, toen begon ik toch te twijfelen. Want het was een superleuke, gezellige en vooral ook drukke dag geweest, waarbij ik me niet één moment zorgen heb gemaakt over het resultaat. Eigenlijk was ik die dag helemaal niet bezig met foto’s of poseren, ik was gewoon mezelf geweest. Dus ja, hoe zou dat zomaar goedkomen dan.      

Maar vanaf het moment dat ik de mail opende met de eerste impressie was ik flabbergasted. Alles zo super relaxed en realistisch, precies zoals ik die dag had beleefd.

En toch, van iedere foto had Daniëlle iets BIJZONDERS gemaakt, soms door de positie, soms door het licht of een schaduw.

Ik zag het werk van een vakvrouw, die door de voorbereidingen die ze had verricht zich op de dag zelf kon richten op de voltooiing haar talent. En ook het later uitgewerkte resultaat overtrof opnieuw mijn verwachting.    

Detsje Holtrop

Coach voor hoogopgeleide vrouwen 30+ | Online Coaching

Detsje Holtrop Personal Branding fotografie Danielle van Dongen
Marjoleine Crone Danielle van Dongen fotografie Personal Branding

‘Wat een fantastische ervaring was het om een fotoshoot te doen met Daniëlle!

De uitgebreide voorbereiding, samen doorspreken, op de app nog laatste dingen afstemmen en de shoot zelf was uitstekend verzorgd. Daniëlle dacht heel fijn mee, in outfits, houdingen, kleding om de juiste look & feel te bepalen. 

Wat een enthousiasme en DOORTASTENDHEID brengt zij in!

Op de dag zelf ging ze tot het uiterste om het beste resultaat neer te zetten. Het live kunnen meekijken op een laptopscherm hielp ook enorm bij zelf beeld krijgen. De foto’s waren in mum van tijd klaar en ze zijn prachtig. Ik kan het absoluut aanraden om met Daniëlle te werken! 

Marjoleine Crone

Coaching | Training

‘MIJN VISIE IN BEELD GEBRACHT

Daniëlle en ik werken al jaren samen om mijn klanten voor webdesign prachtig te fotograferen. De foto’s voor je website zijn van onschatbare waarde en daar zijn we ons allebei enorm bewust van. De Personal Branding Fotoshoot krijgt dan ook altijd de volle aandacht binnen het webdesign traject. We werken er samen naartoe dat je tijdens de fotoshoot op je gemak bent. Dat geeft vertrouwen. Dan kun je je op de dag van de fotoshoot volledig overgeven aan het maken van de foto’s. En hier ten volle van genieten omdat alles klopt en omdat alle voorbereidingen gedaan zijn. Van locatie tot props, van shot list tot visagie en van outfits tot eigenheid. Aan alles is gedacht. Omdat ik weet hoe belangrijk fotografie is voor het online overbrengen van het juiste gevoel, de sfeer en connectie boekte ik mijn derde fotoshoot bij Daniëlle. Dit keer voor de start van mijn nieuwe bedrijf ‘The Bold Introvert’.

In voorbereiding op de fotoshoot deelde ik mijn visie en missie voor mijn nieuwe bedrijf. En welke sfeer ik wilde uitstralen. Zo kon ze goed proeven welke vibe ik wilde neerzetten. Bij de afgelopen fotoshoots bij Daniëlle ging ik steeds een stap verder. Bij mijn tweede fotoshoot koos ik ook voor visagie en bij deze derde fotoshoot voegde ik er ook Personal Shopping aan toe. De prachtige outfits op mijn foto’s zijn het resultaat van haar Personal Shopping en Styling adviezen.

Daarnaast huurde ik dit keer ook een unieke locatie om de foto’s te maken. En Daniëlle stond er ook voor open om naast een Personal Brand Fotoshoot een Brand Movie te maken. De foto- en filmshoot was geweldig! Heel ontspannen en op een fantastische locatie.

Toen Daniëlle de eerste foto’s stuurde, voelde het alsof ik op een MAGISCHE KNOP mocht drukken. Dit was de deur naar een nieuwe wereld. Daniëlle had mijn visie in beeld gebracht.’

Dankjwel lieve Danielle!

Paula Terpstra The Bold Introvert

Business Coach

The Bold Introvert Danielle van Dongen fotografie Personal Branding
fotoshoot fotografie Danielle van Dongen Personal Branding

‘Ik was enorm blij verrast met het resultaat, heel krachtig!

Wat was het een heerlijke dag! Danielle kende ik al een tijdje, maar een professionele shoot met haar was nieuw voor mij. Toch wist Danielle mij onmiddellijk op mijn gemak te stellen, en dat kwam zeker heel goed uit, en over toen ik later de foto’s zag. Ik was enorm blij verrast met het resultaat, heel krachtig!

‘Een personal brand shoot, het is eigenlijk een hele mooie investering in JEZELF, en dat kan je niet vaak genoeg doen!’

Dikke aanrader als je jezelf op een hele andere manier, maar toch op je eigen manier, terug wilt zien.

Carla Willems Op & Top Zij

Zelfstandig ondernemer

‘BEST INVEST EVER!

Samenwerken met Danielle is superfijn. Ze bewaart de rust tijdens een fotoshoot overziet het geheel en heeft veel creatieve input. 

‘Omdat ze oog voor styling heeft, zowel interieur als mode, is ze een veelzijdige fotografe met oog voor DETAIL. Ze communiceert snel, helder en volledig.’

De fotoshoot voor mijn Personal Branding is zo mooi geworden! BEST INVEST EVER! Ze is gewoon een heerlijk mens om bij in de buurt te zijn!

Lillian Blom LiCaJo

Interieurontwerp

fotoshoot fotografie Danielle van Dongen Personal Branding
fotoshoot fotografie Danielle van Dongen Personal Branding

‘Mijn verwachtingen zijn zelfs overtroffen.

Wat ben ik HaPpY met de foto’s. Dankjewel liever power vrouw, ik ben meteen verliefd geworden op jou, je werkwijze en je resultaten.

Danielle, je hebt er echt een feestje van gemaakt, precies zoals ik het graag doe. Vol overgave stort je je in je project ,alle aandacht voor details, jasje goed? Dasje goed? Genoten om met een vrouw zoals jij de mooiste versie van mezelf te mogen laten zien. Jouw energie werkt aanstekelijk, je bent vlot, getalenteerd, begripvol en zakelijk.

Al lange tijd hikte ik tegen een shoot aan, het was er gewoon weer tijd voor, maar bah wat had ik er zó geen zin in. Ik heb mezelf weer helemaal opnieuw uitgevonden, ik ben terug onafhankelijk, ik heb de tofste opdrachten, ik werk met de fijnste klanten. Dat is wat ik wil laten zien aan nóg meer ondernemende vrouwen; omdat ze dat interieur om in te shinen verdienen.

 “Vertrouw op het proces met mij om jouw persoonlijke touch te vertalen naar de mooiste versie van jouw interieur”.In deze missie heb ik je gevonden, ik ga áán op jouw boodschap.Ik ben écht Superblij met het resultaat. Mijn verwachtingen zijn zelfs overtroffen.

Danielle, ik beveel jou vooral aan om je heerlijke persoonlijkheid. Je maakt er een mooi traject van. Meer dan een shoot, met recht, PERSONAL BRANDING.

AnneMarie Vermeersen

Twiist Interieuradvies, Ontwerp & Styling

Een empowerment op veel lagen.

Een fotoshoot, in mijn geval een personal branding fotoshoot, is veel meer dan het maken van een aantal mooie foto’s.

Tijdens het voorbereidingstraject probeert Daniëlle om jezelf goed na te laten denken en te voelen wat je verwachtingen zijn. Dit middels zoom gesprekken en het zelf maken van moodboards.

Dit vond ik erg leuk om te maken omdat je tijdens deze exercitie jezelf voedt met beelden die jij mooi vind. Dat gaf mij al veel positieve energie.

Danielles empathische en ontspannen werkwijze maakt de fotoshoot tot een prettig geheel. Ik denk dat dit het resultaat absoluut ten goede komt.

Het zijn prachtige foto’s geworden. Mede hierdoor kan ik eindelijk tot diep in mezelf voelen dat ik mooi ben en er mag zijn. Een empowerment op veel lagen.

Christine van Klei

Van Klei Agency

fotoshoot fotografie Danielle van Dongen Personal Branding
fotoshoot fotografie Danielle van Dongen Personal Branding

Danielle is erg zorgvuldig, stelt je op je gemak, bereid je goed voor en daardoor kan je ook jezelf zijn.

Hoe deze fotoshoot tot stand is gekomen is weer een mooi voorbeeld hoe manifestatie werkt.

Ik had de fotograaf die mijn vorige foto’s had gemaakt gevraagd of zij weer nieuwe foto’s kon maken. In 1e instantie lukte dit maar zij moest helaas afzeggen.

Op een dag reed ik naar huis en dacht over de foto’s en Daniëlle kwam in mijn gedachten, ik had al eens gekeken op haar site en het sprak mij aan, echter ik wilde niet zoveel foto’s max 10-20 of zo. Thuisgekomen klap ik mijn laptop open en als eerste komt er een mail binnen van Daniëlle met daarin een kleine fotoshoot met max 25 foto’s! Geweldig dus meteen geboekt. En ik ben super blij!

Daniëlle is erg zorgvuldig, stelt je op je gemak, bereid je goed voor en daardoor kan je ook jezelf zijn. De dag voor de fotoshoot merkte ik op dat ik het toch wel spannend vond, het zichtbaar zijn. Gelijk bij binnenkomst van Daniëlle heb ik er niet meer aan gedacht omdat zij zo’n bedding van veiligheid om zich heen heeft hangen. Het was een heerlijke morgen zonder zorgen en heeeeel veel plezier.

Dank je wel Daniëlle en voor een ieder die twijfelt, gewoon DOEN!

Ivonne van Dis 

High frequency coaching voor Executives & Professionals

‘Het is Daan gelukt om echt mooie foto’s te maken waar ik trots op ben.’

Wat een te gekke ervaring was het om een dag met Danielle te mogen werken. Vanaf het moment dat ze binnen stapte was er een fijne energie. Ze weet je direct op je gemak te stellen wat prettig en ontspannen werkt.

Dit was de eerste keer in mijn ruim 20 jaar ondernemende leven dat er een dag lang foto’s van mij werden gemaakt. Een overwinning op zich, want natuurlijk vind ook ik dat ik op geen enkele foto leuk sta, zelf roep ik altijd ‘Ik plak niet op foto’s”.

Het is Daan gelukt om echt mooie foto’s te maken waar ik trots op ben. En nog mooier, ze laat je ook weer anders naar jezelf kijken. Haar diepe verlangen om vrouwen meer in het licht te zetten, maakt ze dan ook meer dan waar. De nieuwe weg die ik met mijn bedrijf ben ingeslagen, gaat steeds meer vorm krijgen.

Deze fotoshoot heeft zeker bijgedragen aan de juiste richting.

Sabine Lammers
Vitaal & Energiek

fotoshoot fotografie Danielle van Dongen Personal Branding
fotoshoot fotografie Danielle van Dongen

‘Met Daniëlle als fotograaf ben je verzekerd van jouw ideale droomresultaat’

In mei 2022 heb ik voor de eerste keer mogen ervaren hoe magisch het is om met Danielle een fotoshoot te mogen hebben. Omdat ik dagelijks online zichtbaar ben had ik behoefte aan nieuwe foto’s passend bij mijn huidige ontwikkelingen als persoon en ondernemer.

Dankzij de brainstorm sessie met  Daniëlle online, ons telefonisch contact en het maken van een Pinterest bord werden mijn wensen weer zichtbaar. 

Tijdens onze shootdag in de Efteling was het een groot feestje. Daniëlle ziet de beelden die ik graag wilde vertalen naar de foto’s razendsnel. Alles wat ik op de foto’s  wilde terugzien is wederom gerealiseerd in rap tempo.

Super blij met weer een fantastische hoeveelheid foto’s met een grote diversiteit waardoor ik de perfecte beelden voor mijn onderneming heb. En mega grote keuze aan prachtige foto’s die vertalen wie ik ben en wat ik als ondernemer doe.

Nu al zin in de volgende shoot, want met Daniëlle als fotograaf ben je verzekerd van jouw ideale droom resultaat.

Dankjewel lieve Daniëlle!

Susanne Akkermans
Gewoon Susanne | Coach | Adviseur
Trainer Kinderopvang & ondernemeronsusanne.nl

‘Helemaal mij en helemaal zoals bedacht én meer!’

Zo blij met de mooie foto’s die Danielle heeft gemaakt voor en van me! Helemaal mij en helemaal zoals bedacht én meer! Danielle was hier op locatie in Javea in ons Boutique Retreat Casa Coline en heeft echt de tijd genomen om de mooiste plaatjes te nemen. Zowel van de locatie als van mijn man en mij! 

‘Niks was te veel of lastig. Liggend op het strand, tot haar middel in het zwembad…. alles voor het mooiste PLAATJE.’

Danielle had zelf ook veel leuke ideeën en spotte de mooiste plekjes voor nog een foto! Kortom een hele fijne leuke samenwerking met een groots resultaat. Kijk voor het resultaat maar op onze website www.casacoline.com dan snap je gelijk wat ik bedoel! Absoluut een aanrader als je van wat dan ook foto’s nodig hebt!

Nicoline Schipper
Dromenjager, NLP & Transformatie Coach

fotoshoot fotografie Danielle van Dongen
fotografie fotoshoot danielle van dongen

‘Ik voelde me helemaal mijzelf dankzij de professionaliteit en energie van Daniëlle.’

Blij met mijn werk, mijn klanten en de foto’s van mijzelf. Iedere dag weer ben ik blij met mijn werk en de fijne samenwerkingen met mijn klanten. In mijn werk kan ik volledig mezelf zijn. Op mijn website en alle media zag je eigenlijk niet wie ik nu echt was. Het was tijd om daar, na al die jaren, verandering in aan te brengen.

Pas toen ik Daniëlle aan het werk zag, wist ik dat zij kon zien wie ik echt was en dat zij dit op de foto zou kunnen vastleggen. Daniëlle is de uitdaging aangegaan en wat een feest was dat. Ik kreeg advies over de voorbereiding voor de fotoshoot en tijdens de dag over mijn kleding en de verschillende mogelijkheden. Ik kon ook mijn wensen uiten en met mijn eigen creativiteit aan de slag gaan. Ik voelde me helemaal mijzelf dankzij de professionaliteit en energie van Daniëlle.

Wat ben ik blij met het resultaat! Voorlopig heb ik zoveel foto’s dat ik even vooruit kan. Alhoewel, dit feestje samen met Daniëlle wil ik nog wel een keer. Zo’n fotoshoot met haar gun ik iedereen.

Barbara Loves
Interieur, Kleur en Vastgoed Advies

‘Daan zíet en voelt wie je echt bent en combineert dat met haar gevoel voor smaak en oog voor styling en klasse.’

Juist omdat ik het zo lastig vind als er foto’s van mij gemaakt worden én omdat ik ook kritisch op het resultaat ben, heb ik Daniëlle van Dongen gevraagd om de foto’s voor mijn website en social media te maken.
Dat het goed zou worden wist ik wel. Dat het zó mooi zou worden overtrof mijn verwachtingen.

Daan zíet en voelt wie je echt bent en combineert dat met haar gevoel voor smaak en oog voor styling en klasse. Ze streeft naar het beeld dat jou volledig tot je recht laat komen en weet daarbij jouw sparkle vast te leggen. Ze zet zich met tomeloze energie volledig voor jou in en laat haar creativiteit de vrije loop.

Zelf moest ik echt een drempel over en zij nam daarvoor de tijd. Ze wist mij zo mee te nemen dat ik over mijn weerstand kon stappen en uiteindelijk zelfs met plezier kon spelen met de camera.

Naast dat ze een goede fotograaf is, is Daniëlle ook een heel fijne vrouw om mee te werken. Zij heeft me die dag echt empowered en dat zie je terug in de meer dan prachtige foto’s.

Loes Noom
Mentor & Fashion Recruiter

fotografie fotoshoot danielle van dongen
fotografie fotoshoot danielle van dongen

‘Een absolute “vooral doen” keuze’

Hoe zet je iemand die liever niet op de foto staat of überhaupt van poseren houdt toch met een glimlach en iets van ontspanning op de foto?

Dan is de vlotte en RELAXTE werkwijze van Daniëlle wel een absolute “vooral doen” keuze.

Ze heeft mij in mijn eigen praktijk gefotografeerd en geadviseerd over het juiste beeldverhaal voor op mijn website. Dat is meer dan geslaagd!

Boks.

Marcel Amstelveen

‘Soms komen er mensen op je pad waarvan je gelijk voelt waarom ze er zijn: dat was bij mij zeker het geval met Daniëlle!’

Met de start van mijn eigen bedrijf had ik behoefte aan professioneel beeldmateriaal en tegelijkertijd was ik op zoek naar meer eigenheid en een upgrade van mijn outfits.

Jarenlang werkte ik in bedrijfskleding: daardoor hoefde ik me helemaal niet druk te maken over wat ik naar mijn werk aantrok. Ik vond het lastig om nu ‘out of the blue’ mijn eigen stijl terug te vinden: laat staan om hier een versie 2.0 van te maken…

Soms komen er mensen op je pad waarvan je gelijk voelt waarom ze er zijn: dat was bij mij zeker het geval met Daniëlle!

We begonnen met een ‘Closet Confessions’ sessie, waarbij we samen door mijn kledingkast gingen. Daniëlle maakte combinaties met mijn bestaande kleding waar ik echt door werd verrast én gaf me super bruikbare tips voor nieuwe aankopen. Dat deed ze met een flinke dosis enthousiasme en fun, waardoor ik die middag ook de fun in fashion weer terug vond!

De personal branding shoot die hierop volgde, maakte het plaatje compleet. Daniëlle is echt een vakvrouw met oog voor detail, gevoel voor stijl en zelfs toen het tijdens onze shootdag bijna 40° was, zette ze steeds dat stapje extra.

Het was voor mij als fotostylist heerlijk om de styling van mijn eigen shoot samen met haar tot in de puntjes voor te bereiden én omdat ik wist dat het in haar vakkundige handen sowieso tot een mooi resultaat zou komen, kon ik dit tijdens het fotograferen ook helemaal loslaten. Zo kon ik mij ontspannen en dat zie je terug op de beelden!

Femke Baten
Studio Femke Baten

fotografie fotoshoot danielle van dongen
fotografie fotoshoot danielle van dongen

‘Je liet me ontspannen stralen voor de foto’s… dat is een kunst’

​Jaren heb ik mezelf niet op de voorgrond durven en willen zetten. Voor mijn bedrijf moest ik natuurlijk wel af en toe op de foto, maar echt van harte ging dat nooit.

Ik heb een persoonlijke metamorfose doorgemaakt, privé. Hierdoor vond ik het nu eindelijk wel de tijd om nu wel foto’s te laten maken. Ik heb immers een mooi bedrijf dat ook meer gezien mag worden. Ik wil meer mensen helpen en dat kan ik alleen maar doen door uit de schaduw te stappen!

Mijn bedrijf is het waard, maar ikzelf ook. Dus ging ik op zoek naar een goede brandingfotograaf. Er moest een klik zijn.

Gelukkig kon ik Daniëlle aan het werk zien tijdens een shoot bij BNS Crisp. Hierdoor wist ik meteen dat ik haar wilde: wat een rust en professionaliteit straalde dit leuke mens uit!

Toen ik haar portfolio zag, twijfelde ik geen moment en zocht ik contact. Ze reageerde snel en we hadden een fijne telefonische klik. Mijn vertrouwen in haar groeide.

De voorbereiding voor de shoot was heel grondig en fijn, door de handige tips en de vragen die Danielle stelde. Ze wilde echt de persoon achter het bedrijf leren kennen. Dat is de kern van een goede branding-shoot: de fotograaf die precies weet wat je wilt en die vanuit haar expertise vervolgens jou neerzet zoals je bent… de beste versie van jezelf.

Daniëlle, je hebt me een hele fijne dag bezorgd, je liet me ontspannen stralen voor de foto’s… dat is een kunst! De resultaten zijn dan ook prachtig. Ik krijg ineens allemaal complimenten over dat ik mezelf laat zien en dat ik er mooi en ontspannen op sta. Hartelijk bedankt voor je prachtige werk, je vakkundigheid en ook de gezelligheid. Je bent een topvrouw en fotografe.

Mandy van Bussel
Styling22

‘Bij het zien van de foto’s was het thuiskomen in mezelf nog meer bevestigd’

Door de samenwerking met Paula Terpstra ben ik in contact gekomen met Daniëlle. Een eerste kennismaking volgde telefonisch en dat was direct een gevoel van begrepen voelen in mijn wensen en dromen.

Super fijn dat Daniëlle werkt met een vragenlijst om helder te maken wat je in de fotoshoot wil laten zien en wie je bent zodat alles samen komt als een geheel.

Daniëlle stelde de vragen die aanzetten tot reflecteren en helder je doelen in beelden voor je gaan zien. Waardoor ik ook de perfecte shoot locatie kon vinden.

Ik heb de samenwerking voorafgaande aan de shoot als een persoonlijke ontwikkelingsreis ervaren. Heerlijk om zo samen naar de shootdag toe te werken.

De shootdag was een feestje. Ontspannen en met een grote glimlach hebben we de hele dag de meest toffe foto’s gemaakt op de allermooiste locatie.

Daniëlle denkt met je mee, geeft je vertrouwen en is vrolijk en super gepassioneerd als fotografe. Haar doel is echt jou zoals je bent in je kracht op de foto zetten.

Bij het zien van alle foto’s was het thuis komen in mezelf nog meer bevestigd en heb met tranen in m’n ogen van dankbaarheid gekeken naar de foto’s van mezelf. Alles klopt.

Super dankbaar voor deze bijzondere en fijne samenwerking!

Susanne Akkermans
Gewoon Susanne | Coach | Adviseur |Trainer

Kinderopvang & Ondernemers

fotografie fotoshoot danielle van dongen
fotografie fotoshoot danielle van dongen

‘Het was een fantastische ervaring en stiekem ben ik een beetje verslaafd geworden.’

Dit was alweer mijn tweede fotoshoot bij Daniëlle. En eerlijk? Ik had hier zo naar uitgekeken. Ik had al eens eerder een fotoshoot met Daniëlle gedaan en dat was al vlammerdebam, en nu gingen we weer een level up. 

Omdat Daniëlle en ik (ik ben webdesigner) intensief met elkaar samenwerken voor de websitefotografie voor mijn klanten, had ik al veel prachtige shoots voorbij zien komen. Dat maakt hongerig. En nu stond mijn fotoshoot dus gepland. 

Een half jaar geleden organiseerden Daniëlle en ik een VIP Dag Website en Fotografie. Op het middagprogramma van Daniëlle stond het maken van een moodboard. Ze had hier allemaal stylish glossies voor meegebracht. Magazines van een net wat ander kaliber dan degene die bij ons thuis op de mat vallen (Kampioen, Eigen Huis). 

Toen ik begon kon ik niet meer ophouden. Dit vond ik super leuk om te doen. Het resulteerde in een moodboard die ik van te voren nooit had kunnen bedenken. En sindsdien stond het moodboard pal voor mijn neus in mijn kantoor. Als ik even opkeek boven mijn computerscherm, keek ik er weer naar. Maar eigenlijk droomde ik eventjes weg. 

Tot het moment kwam dat ik hem real wilde maken. Ik plande mijn fotoshoot in met Daniëlle, koos locaties uit, sprak mijn kleding, moodboards (de echte aangevuld met een Pinterest moodboard) en accessoires door met Daniëlle en schakelde een visagist in. Machteld deed mijn make up en toen ik in de spiegel keek had ik een deja-vu met de vorige fotoshoot. Ik bleef maar naar mezelf kijken. Was ik dat? 

Het was een fantastische ervaring en stiekem ben ik een beetje verslaafd geworden. In gedachten ben ik de volgende fotoshoot al aan het plannen. En in de tussentijd kan ik volle bak los op mijn website en mijn socials met alle foto’s die deze shoot me weer heeft gebracht. 

Daniëlle, dankjewel, jij empowert vrouwen. Je stelt ze op hun gemak, bereid alles tot in de puntjes voor en gelooft in co-creatie. En ik ben niet de enige die dat zo ervaart. Dus….zullen we vast de agenda’s trekken?

Paula Terpstra
Paula Terpstra Webdesign

‘Het resultaat van de shoot is adembenemend’

Werken met Danielle van Dongen als fotografe was een complete openbaring voor me! Een ongelooflijk fijne ervaring met een schitterend resultaat.

Daniëlle ’s grondigheid toont zich vanaf het begin, met het toesturen van haar ‘Personal Branding Infosheet’. Hierin nodigt ze je uit als ondernemer eerst diepgaand en in samenhang na te denken over wat jij precies wilt communiceren met je product of dienst, je service, je website, je huisstijl, je uiterlijk en je uitstraling. Wie of wat ben je en wil je zijn – en wie of wat absoluut niet? Met behulp van specifieke vragen en opdrachten loodst ze je door dit proces, dat eindigt met het zoeken naar – wat jou betreft – geslaagde foto’s op Pinterest.

Ik vond dit enorm verhelderend om eens voorafgaand aan een fotoshoot te doen: welke smaak heb ik op portretgebied? Welke waarden? En welke verwachtingen? Daniëlle rondt het proces af met het gezamenlijk kiezen van de fotolocatie(s), een lijst met tips en trics en een shotlist (plan van aanpak voor de dag).

Van Dongen is een fotografe met een achtergrond in de mode-industrie en dat schemert door in haar feeling voor de samenhang tussen innerlijk en uiterlijk, in haar verregaande klantgerichtheid en in de kwaliteit van het eindresultaat.

Ik heb genoten van haar onvermoeibare streven naar perfectie, haar oeverloze geduld, haar onverwoestbare bemoediging en vriendelijkheid en van haar vindingrijkheid. Ik heb in mijn leven met veel fotografen gewerkt en sta niet bekend als de makkelijkste, maar dit sloeg oprecht alles.

Het resultaat van de shoot is adembenemend en maakt iedereen die mijn foto’s bekijkt enthousiast. Ben je op zoek naar de beste, mooiste foto’s van jezelf van de hand van een fotograaf die naar je luistert en de tijd voor je neemt? Kies Danielle van Dongen en je weet dat het goed komt. Ik raad haar sindsdien iedereen aan.

Judith Fanto
Spreker & Schrijver

fotografie fotoshoot danielle van dongen
fotografie fotoshoot danielle van dongen

‘Hoe heerlijk is het om in je kracht gezet te worden’

Het is mooi hoe soms dingen ontstaan. Naast mijn bestaande bedrijf Arendse Car Systems ben ik een nieuw concept aan het neerzetten. Hiervoor heb ik krachtige, powerful, zakelijke foto’s nodig maar toch ook met de female touch. Zat er al een periode op te broeden en in eens voelde ik het.

Ik heb Danielle via LinkedIn leren kennen en zij had mij eens benaderd voor haar eigen trots, haar Bordeaux Opera Fiat 500. Heb haar gelijk gebeld en wist het direct al tijdens het telefoongesprek, dit gaat een fantastisch fotoshoot worden. Ze begrijpt mijn wensen, gevoel van styling en weet een vrouw in haar kracht te zetten.

Kon niet wachten tot het zover was dat de shoot ging plaatsvinden. Voordat de shoot plaats vond hebben we samen een draaiboek gemaakt aan de hand van een moodboard op Pinterest.

De dag van de fotoshoot was fantastisch, gewoon een kadootje voor jezelf. Hoe heerlijk is het om in je kracht gezet te worden. En het resultaat, tja daar hoef ik geen woorden aan toe te voegen, het beeld zegt genoeg.

Jessica Arendse
Past het in mijn auto.nl

‘Een grote glimlach op mijn gezicht!’

Ik kan Danielle van harte aanbevelen! Ik sta bekend in mijn familie, vrienden en zakelijke kring als diegene die nooit helemaal normaal op de foto staat.

Je kan begrijpen dat ik met frisse tegenzin deze shoot in ging. Het was wel broodnodig voor de promotie van mijn nieuwe bedrijf, dus ik ging ervoor!

‘In het begin stond ik wat stijfjes te lachen als een boer met kiespijn, maar Daniëlle heeft het talent om je op je gemak te stellen, je KRACHTIG te laten voelen voor de camera én fantastische shots te maken.’

Het resultaat: meer dan 100 bruikbare foto’s én een grote glimlach op mijn gezicht!

Marliek Coppens
UPMOST Consultancy

fotografie fotoshoot danielle van dongen
fotografie fotoshoot danielle van dongen

‘De fotoshoot overtrof alle verwachtingen, memorabel!’

Zoveel webdesigners, hippe bureaus en dan hoor je ook van vrienden: “dat kun je tegenwoordig makkelijk zelf ‘⁣

⁣Toen ik Daniëlle boekte voor een coaching/styling traject trof me haar enthousiasme over de samenwerking met Paula Terpstra. Ze liet me de website’s zien hoe styling, teksten en de Woman’s power vloeiend in elkaar overliepen.⁣

Ik had eerst geen idee hoe ik moest beginnen. Eerst tekst, foto’s website, hoe start je je bedrijf? De Starterskit van Paula was een Eye opener, vooraf een heel warmtevolte intake over het leven en om elkaar beter te leren kennen.⁣

⁣Ook van Paula begreep ik haar enthousiasme over Daniëlle dat ze goed de beelden kon vastleggen die je als vrouwelijk ondernemer voor ogen hebt. Ik dacht nog: “ ik ken via via van die echte modefotografen uit de jaren negentig, die ik eerst wilde benaderen”.

De fotoshoot overtrof alle verwachtingen, het leek wel een reis van 5 dagen in 1 dag. Memorabel, Daniëlle kruipt in je huid, is warmtevol, ordelijk, brengt structuur en heeft oog voor schoonheid en detail. Wat in jou als vrouw zit haalt ze gegarandeerd naar boven. En meer dan dat.⁣

⁣Deze vakvrouwen of beter Powervrouwen zijn complementair en dit is MAGIC! ⁣

Karlien Mabesoone
Stylist & Personal Shopper

‘Wat wil jij uitstralen Claudia, wie ben jij?’

Wat ik wilde was een beeldbank die volledig matcht met wie ik ben en mijn bedrijf. Zo’n beeldbank waar je eindeloos uit kan putten voor je website, Social media en die dan ook nog eens sprankelt, kwaliteit, frisse energie en authenticiteit uitstraalt. Zo’n beeldbank die ik mij andere succesvolle onderneemsters voorbij zie komen.

In mijn hoofd zag ik het al voor mij, dat beeld, maar ja hoe vertaal je dit…. En toen was daar Danielle. Ze nam geen genoegen met een vluchtig antwoord, zij wilde weten wie ik echt was, waar ik voor sta? Het beeld dat ik in mijn hoofd had wist Danielle te vertalen naar een concept dat weer volledig aansloot bij de re-branding waar ik op dat moment mee bezig was. Ze dacht met mij mee, was kritisch waar nodig en daagde mij uit. Ik voelde mij gezien, begrepen en de fijne energie van Danielle, maakte dat ik meteen het volste vertrouwen had.

Het voelde alsof het ons gezamenlijke project werd, zo hebben we stap voor stap toegewerkt naar de shootdag. Deze dag kwam alles samen. Binnen een paar minuten was de spanning uit de lucht, want ja, laten we eerlijk zijn, het is spannend zo’n dag waar het echt gaat gebeuren. Wie ik ben, mijn bedrijf, het beeld dat ik voor ogen had, deze dag kwam het samen. Klasse, Stijl, Chanel, de lach, de traan, het normale leven, ik zie het terug in iedere foto.

Nu ben ik de trots bezitter van een fantastische beeldbank die breed inzetbaar is. De foto’s zijn een perfecte aanvulling op wie ik ben en waar ik voor sta, een verlengstuk voor mijn bedrijf, website, Social media.

Het werken met Danielle was een feestje. Ondanks dat ik nu echt een fantastische beeldbank heb, kijk ik uit naar een volgende shoot met Danielle. Want ik heb nog zoveel ideeën die nog op beeld mogen worden vastgelegd.

Dank je wel Danielle, you’re magic!

Claudia Vesters
Voeding, Hormonen, Brein Expert

fotoshoot fotografie Danielle van Dongen
fotoshoot fotografie Danielle van Dongen

‘Ik houd niet van op de foto gaan, …dacht ik’

Ik wilde al enige tijd een eigen beeldbank hebben waar ik oneindig uit kan putten voor mijn website en socials. Maar schoof dit voortdurend voor mij uit omdat ik nou eenmaal niet van op de foto gaan houd,…dacht ik. Tot ik Daniëlle ontmoette en door haar prachtige portfolio, haar enthousiasme en geruststelling was ik direct om.

Het eindresultaat is prachtig!

Daniëlle heeft een enorm talent om  de ware versie van jezelf op beeld te krijgen. Dat doet ze met haar fotografie talent en door haar goede inlevingsvermogen.

Door de professionele intake heeft ze haarscherp wie jij in essentie bent en wat je stijl is.

Daniëlle styled als de beste, stelt je gerust, empowered je enorm, is niet snel tevreden over haar eigen werk en maakt gewoon hele mooie foto’s! Ze is een heel fijn persoon om een dag mee te werken.

Angèle Babeliowsky
Coach bij scheiden voor ouders en kinderen

‘Ik verheug me op nog een fotoshoot’

Wauw! Ik vond de samenwerking met Daniëlle echt een feestje. Vanaf het eerste contact hadden we een goede klik en aan een half woord genoeg. We hebben via Zoom een eerste gesprek gehad en onze verwachtingen en beelden gedeeld en Daniëlle dacht vanaf dat eerste moment direct met me mee. Ik vertelde haar wat de kleuren waren van mijn branding en daar had ze allemaal ideeën bij qua kleding.

Dat Daniëlle uit de modebranche komt en daardoor ook ervaring heeft met styling, vond ik echt een heel groot voordeel. Dat zag ik terug in de voorbereiding maar ook tijdens onze shoot.

Daniëlle let op de details en ze geeft handige tips. Ze is pro-actief en heeft allerlei suggesties gedaan én uitgevoerd voor flat-lays maar ook ten aanzien van mijn houding en accessoires. Ik voelde me bij haar tijdens de shoot heel ontspannen en op mijn gemak.

Ik wilde speelsheid, kracht en authenticiteit uitstralen en dat zie ik ook echt terug op de foto’s die ze gemaakt heeft. De foto’s zijn tegelijkertijd spontaan als professioneel. Ik heb nu zoveel gave foto’s voor mijn website, mijn social media en mijn online programma! Ik kan me echt verheugen op nog een keer een shoot bij Daniëlle. Naast professioneel is ze ook nog eens ontzettend leuk als mens!

Moniek Bloem
ROAD2B

fotografie fotoshoot danielle van dongen
fotografie fotoshoot danielle van dongen

‘Huiverig voor de konijn-in-koplamp foto’s’

Super fijne en leuke dag gehad met Daniëlle. Vooraf was ik huiverig voor de bekende konijn-in-koplamp foto’s.

‘Door het enthousiasme en de ENERGIE van Daniëlle voelde ik mij gelukkig al snel om m’n gemak. Nog nooit zo mooi en spontaan op de foto gestaan.’

Naast de foto’s van mijzelf ook nog een heel stel foto’s van div. stillevens, werkscene’s enz die heel fijn zijn voor op mijn website en social media.

Helemaal klaar voor de nieuwe look!

Jolanda Böhm
Interieurontwerp & realisatie

‘Zij weet je te vangen voor de camera’

Wat ben ik blij dat Daniëlle op mijn pad is gekomen. Zonder Daniëlle was mijn website niet zo fantastisch geworden.

‘Zij weet je te vangen voor de camera. Ze doet er alles aan om het plaatje PERFECT te krijgen, met de styling, maar ook de accessoires, kleuren en locatie. Alles afgestemd op mijn website.’

Ik ben totaal niet fotogeniek, maar heb nog nooit zulke mooie foto’s gehad. Ze geeft vertrouwen en rust waardoor je spontaan en relaxed op de foto staat. Ze neemt alle tijd die je nodig hebt, en dat is te zien aan het fantastische resultaat! Bedankt Daniëlle!’

Carolien Broeke
Burn-out coach voor hoogopgeleiden, professionals, directeuren en ondernemers

fotografie fotoshoot danielle van dongen
fotografie fotoshoot danielle van dongen

‘Zoveel mooie foto’s!’

Ben super blij dat ik Daniëlle heb leren kennen! Ik wilde al een tijdje mooie en goede foto’s voor op mijn website. Dat lukte steeds maar niet. Ik vond het niet echt leuk om foto’s van mezelf te maken. 

Daniëlle stelt je op je gemak en zorgt ervoor dat je ontspannen de dag doorkomt en dat het eigenlijk heel leuk is om foto’s van jezelf te laten maken;) 

Daniëlle heeft mij ook super goed geholpen met styling, omdat ik zwanger was vond ik dat nog lastiger. Ik wilde namelijk niet met een dikke buik op de foto/website… Maar op mijn site is er niets van te zien!

Nu hadden we zoveel mooie foto’s dat ik ze ook voor mijn socials kan gebruiken… Hoe gaaf is dat!

Melleni van Middendorp
Interieuradvies en Styling op maat

‘Het is gewoon gelukt! ‘

Vorige week op een onverwachts mooie perfect uitgekozen vrijdag ben ik uit mijn comfortzone gestapt en heb me laten fotograferen.

Ik vind mezelf echt niet lelijk, maar op foto’s gebeurt er altijd iets met mij waar ik niet heel blij mee ben (overigens iedereen uit m’n inner circle is het hier mee eens). Tuurlijk hier een daar een foto die lukt maar meestal kunnen ze linea recta geswiped naar midden onder, de prullenbak. Dus ik had ook niet hele hoge verwachtingen van deze sessie, alhoewel ik met volle teugen genoot van het beachgevoel, de heerlijke locatie (@witsand), het prachtige weer en het zeewindje en de onverdeelde aandacht!

En op de een of andere manier doet DAAN iets met je gemoedstoestand waardoor je ontspant en het opeens allemaal wel blijkt te lukken! Het is gewoon gelukt! Ik ben blij met de foto’s!! 

Als je een eigen bedrijf hebt, en je hebt moeite om jezelf zichtbaar te maken in beeld. Stop dan nu met twijfelen, of zoeken naar de juiste fotograaf en bel DAAN! 

Micky van Vollenhoven
Owner Sjaalmania The Cosy Store

fotografie fotoshoot danielle van dongen
fotoshoot fotografie Danielle van Dongen

‘Stijlvol beeld dat aan alle kanten klopt’

Daniëlle heeft de styling voor de productshoot van SjaalMania verzorgd en het resultaat is een stijlvol beeld dat aan alle kanten klopt en daardoor een geheel vormt.

Haar voorbereiding is uitgebreid waardoor er niks aan het toeval overgelaten wordt. Dit zorgt voor een relaxte en georganiseerde shoot waar ze ook on point alle details van de styling in het oog heeft.

Ze luistert zeer goed naar de briefing en geeft in lijn met deze briefing waardevolle aanvullingen of stuurt bij waar nodig. Daarbij is haar stijl precies wat we voor ogen hadden, stijlvol chic!

‘De enige reden waarom we Daniëlle niet zouden AANBEVELEN is dat ze dan geen tijd meer voor SjaalMania zou hebben! ;)’

Micky van Vollenhoven
Owner SjaalMania The Cosy Store

‘Time for a change’

Ik leerde Daniëlle kennen tijdens een business event. Daniëlle stond aan het begin van haar nieuwe bedrijf en ik aan het begin van mijn bedrijf in webdesign. We hadden er geen 5 seconden voor nodig om elkaar leuk te vinden. De klik was er direct.

We wisselden gegevens uit en niet veel later mocht ik haar website maken. Zo leerden we elkaar nog beter kennen en we deelden allebei onze passie voor onze bedrijven. Bij het maken van haar website was ik onder de indruk van haar verschijning. Wat een mooie vrouw is dat. Zo wilde ik er ook wel graag uitzien. Zij snapt het.

Dat ik ben ingegaan op haar aanbod van Personal Shopping en Personal Styling & Fotografie was voor mij geen vanzelfsprekendheid. Fashion heb ik nooit begrepen en ik kijk verwonderd naar vrouwen die dit wel doen, maar ik snap het gewoon niet. Ik had me daarbij neergelegd. Als mijn broek goed paste en ik een warm vest aanhad, was het al gauw goed. Nieuwe kleding had ik al in geen tijden gekocht en een nieuwe piece scoorde ik op de rommelmarkt of second hand shop. Niks mis mee. Dacht ik. Wat ik me alleen niet realiseerde was dat ik me in de comfortzone van mijn kledingkast bevond. En dat deze comfortzone niet voor sparkles zorgde en ik het daardoor ook niet kon uitstralen.

Toen Daniëlle voor me op pad ging wees ze een blousejas aan. Nee, dat was niks voor mij. Maar vooruit, neem toch maar mee. En zo ging dat ook met andere stukken. En hoezo kleur? Negentig procent van mijn kleding was zwart. Toen de fotoshoot gepland stond en ik de kleding aan deed, verscheen er een lach op mijn gezicht die diep vanuit mijn hart kwam. Ik was niet meer weg te slaan bij de spiegel. De fotoshoot was super. Ik had in no time mijn website ge-upgrade. Hier kreeg ik gave reacties op. Ik put nog steeds uit de beeldbank voor al mijn socials en ik ben veel bewuster van wat ik dagelijks aantrek. Ik heb geen compleet nieuwe kledingkast aangelegd maar heb een aantal pieces gekocht die het verschil maken. En langzaam aan komen daar steeds nieuwe dingen bij. Ik gun het mezelf.

Ik ben het afgelopen jaar ondernemer geworden en ben het gezicht van mijn bedrijf. Voor mijn allereerste fotoshoot schakelde ik ook een fotograaf in, maar doordat ik mijn fotoshoot nu combineerde met Personal Branding kwam ik zoveel beter uit op de foto’s. Ik straalde. En door de gekozen kledingstukken straalde ik ook datgene uit hoe mensen mij ervaren. Als warm en zelfverzekerd. Ik ben zo enthousiast dat ik nu al uitkijk naar de volgende fotoshoot. Jaren lang heb ik me gefocust op het aflossen van de hypotheek, verbouwen van het huis, en welke vorm van zuinigheid ook. Het heeft me ver gebracht en blijft onderdeel van mij, maar nu maak ik steeds meer ruimte voor mezelf. Ik ben 40 jaar geworden en het is time for a change. Ik wil en ga shinen.

Paula Terpstra
Paula Terpstra Webdesign

Paula Terpstra profiel dak
fotografie fotoshoot danielle van dongen

‘Het was gelijk een geheel’

Bij het maken van mijn website voor mijn nieuwe bedrijf, had ik foto’s nodig. Enthousiast begon ik in mijn archief te zoeken en gebruikte ik de foto’s die me het meest aanspraken. Ik vond dat lastig. Vooral foto’s van mijzelf vond ik moeilijk. Welke waren aansprekend genoeg?

Toen ze uiteindelijk in mijn website geplaatst waren had ik niet het WAUW gevoel. Het was ok. Dat was het moment dat ik aan Daniëlle dacht. Ik ken Daniëlle al heel lang en ken haar fijne gevoel voor stijl, eenheid. Haar smaak. Wat ze bij elkaar zoekt dat klopt. Zo gezegd, zo gedaan.

De dag van de fotoshoot was ik al uitgebreid ingelicht over het soort foto’s wat we gingen maken. De verschillende locaties, de kleding, de kleuren. Alles moest in overeenstemming zijn. Het was een geweldig dag. Vol enthousiasme, energie, lachen. Maar ook serieus, professioneel en met oog voor detail. Ik heb gelijk geleerd wat “flat lays” zijn.

Een prachtige aanvulling op mijn website! Het resultaat mag er zijn! De sfeer en stijl van mijn website zijn in de foto’s gevat. En andersom zijn de foto’s de perfecte aanvulling op mijn website. Het was gelijk een geheel, het plaatje klopte.

Het werken met Danielle was inspirerend, energiek en ik kon vol vertrouwen haar haar gang laten gaan. Kortom, ik beveel Danielle van harte aan voor een prachtige fotoshoot. Met name als je wil dat je website rust en eenheid uitstraalt.

Maar ook voor een dag vol plezier en gezelligheid!

Dank je wel Daan…

Anneke Oliehoek
Natuur Coach

‘Mooi, vrouwelijk en heel krachtig’

Ik hou van mode en ik vind het belangrijk om er goed uit te zien zowel zakelijk als privé.  Door mijn werk als manager draag ik regelmatig zwart of donkerblauw.

Eerlijk gezegd voelde ik me in deze kleuren niet mijzelf en zelfs een beetje saai. In mijn privé garderobe draag ik veel kleur en prints maar zakelijk vond ik het lastig combineren. Wat kan wel en wat kan niet?

Daniëlle heeft mij enorm geholpen door samen door mijn kledingkast te gaan. Ze heeft mij laten zien hoe ik zakelijke en privé items heel goed kan combineren.

Ik ben heel blij met het styling resultaat van Daniëlle. Nu voel ik me in mijn zakelijke outfits mooi, vrouwelijk en heel krachtig!

Brigitte Knols
Private Banking Van Lanschot Amsterdam

Eva Brouwer

‘Dichter bij je ideale uitstraling komen’

Voordat ik met Daniëlle aan de slag ging, dacht ik dat ik bij elk event iets nieuws moest kopen. Ik sta veel op het podium, dus dat was niet al te duurzaam. Daniëlle leerde me bestaande stukken met nieuwe ogen te bekijken en reikte nieuwe combinaties aan, die ik dus al in huis had! Uiteindelijk gaat het bij Daniëlle niet zozeer over welke kledingstukken je aan hebt. Ze kijkt veel meer wat er bij je past en hoe je met niet al te grote aanpassingen dichter bij je ideale uitstraling kan komen. Ze coacht je om de binnenkant veel meer bij de buitenkant te laten passen. Ik kan werken met Daniëlle van harte aanraden!

Eva Brouwer
Spreker en oprichter Pak je Podium, Onthult het geheim van podium presenteren, Schrijver ‘In 10 stappen je podium pakken’, Top 15 Managementboek