2 Lights

 

‘Tijdens de shoot kwam gewoon een gelukshormoon vrij, omdat je zoveel energie gaf.

Wij zijn zeer vereerd dat jij ons wilde portretteren voor ons bedrijf 2 Lights. Aangezien wij elkaar al lang kennen en jou jezelf hebben zien ontwikkelen in fotografie, werden wij steeds nieuwsgieriger naar jouw talenten voor een fotoshoot voor 2 Lights.

Dat je stijl hebt wisten we allang maar nu ons zelf overgeven aan jou achter de lens, was best wel spannend en een uitdaging voor ons allebei. De opdracht was vooral spelen met “het licht”, omdat hier onze passie ligt. Ook achter de camera ben je constant bezig met “het licht” dus waren we aan elkaar gewaagd.

Jouw manier van werken hebben wij als zeer professioneel ervaren. Je bent tot in details voorbereid en hebt ons hierin van begin tot eind op een hele fijne manier in meegenomen en begeleid. We waren hierdoor goed voorbereid en leerden zo nog meer over onszelf kennen. Ook werden we steeds geënthousiasmeerd om nog meer uit ons bedrijf te halen en hierin te investeren voor de toekomst.

Wat hebben we bijzonder mooie dagen samen beleefd, waarvoor onze oprechte dank. We hebben samen de opkomende zon gevangen met schitterende “golden hour” foto’s. De schaduwen en de kracht van het licht vastgelegd op ons kantoor. Intieme, gezellige en vooral mooie foto’s van ons vastgelegd.

Tijdens de shoot kwam gewoon een gelukshormoon vrij, omdat je ons zoveel energie gaf. Kortom we wensen iedereen een shoot met jou toe,het geeft een boost en zelfvertrouwen om zo nog meer uit jezelf te kunnen halen.

Nogmaals dank voor de prachtige foto’s. De opdracht is voor ons meer dan 100% geslaagd en voor herhaling vatbaar.

Peter & Ilse Bogaert | 2 Lights

2 Lights adviseert, ontwerpt en levert LICHT

www.2lights.nl