Anneke Oliehoek

‘Het was gelijk een geheel’

Bij het maken van mijn website voor mijn nieuwe bedrijf, had ik foto’s nodig. Enthousiast begon ik in mijn archief te zoeken en gebruikte ik de foto’s die me het meest aanspraken. Ik vond dat lastig. Vooral foto’s van mijzelf vond ik moeilijk. Welke waren aansprekend genoeg?

Toen ze uiteindelijk in mijn website geplaatst waren had ik niet het WAUW gevoel. Het was ok. Dat was het moment dat ik aan Daniëlle dacht. Ik ken Daniëlle al heel lang en ken haar fijne gevoel voor stijl, eenheid. Haar smaak. Wat ze bij elkaar zoekt dat klopt. Zo gezegd, zo gedaan.

De dag van de fotoshoot was ik al uitgebreid ingelicht over het soort foto’s wat we gingen maken. De verschillende locaties, de kleding, de kleuren. Alles moest in overeenstemming zijn. Het was een geweldig dag. Vol enthousiasme, energie, lachen. Maar ook serieus, professioneel en met oog voor detail. Ik heb gelijk geleerd wat “flat lays” zijn.

Een prachtige aanvulling op mijn website! Het resultaat mag er zijn! De sfeer en stijl van mijn website zijn in de foto’s gevat. En andersom zijn de foto’s de perfecte aanvulling op mijn website. Het was gelijk een geheel, het plaatje klopte.

Het werken met Danielle was inspirerend, energiek en ik kon vol vertrouwen haar haar gang laten gaan. Kortom, ik beveel Danielle van harte aan voor een prachtige fotoshoot. Met name als je wil dat je website rust en eenheid uitstraalt.

Maar ook voor een dag vol plezier en gezelligheid!

Dank je wel Daan…

Anneke Oliehoek
Natuur Coach

www.annekeoliehoek.nl