Gewoon Susanne

‘Bij het zien van de foto’s was het thuiskomen in mezelf nog meer bevestigd’

Door de samenwerking met Paula Terpstra ben ik in contact gekomen met Daniëlle. Een eerste kennismaking volgde telefonisch en dat was direct een gevoel van begrepen voelen in mijn wensen en dromen.

Super fijn dat Daniëlle werkt met een vragenlijst om helder te maken wat je in de fotoshoot wil laten zien en wie je bent zodat alles samen komt als een geheel.

Daniëlle stelde de vragen die aanzetten tot reflecteren en helder je doelen in beelden voor je gaan zien. Waardoor ik ook de perfecte shoot locatie kon vinden.

Ik heb de samenwerking voorafgaande aan de shoot als een persoonlijke ontwikkelingsreis ervaren. Heerlijk om zo samen naar de shootdag toe te werken.

De shootdag was een feestje. Ontspannen en met een grote glimlach hebben we de hele dag de meest toffe foto’s gemaakt op de allermooiste locatie.

Daniëlle denkt met je mee, geeft je vertrouwen en is vrolijk en super gepassioneerd als fotografe. Haar doel is echt jou zoals je bent in je kracht op de foto zetten.

Bij het zien van alle foto’s was het thuis komen in mezelf nog meer bevestigd en heb met tranen in m’n ogen van dankbaarheid gekeken naar de foto’s van mezelf. Alles klopt.

Super dankbaar voor deze bijzondere en fijne samenwerking!

Susanne Akkermans 

Gewoon Susanne | Coach | Adviseur

Trainer Kinderopvang & Ondernemers

www.gewoonsusanne.com