&Joice

 

‘Ik heb beeldmateriaal waarin ik mijzelf met trots kan positioneren.

Een beter afscheidscadeau van mijn voormalig werkgever had ik niet kunnen krijgen. De personal branding shoot bij Daniëlle zorgde voor een prachtige overgang naar mijn zelfstandig ondernemerschap.

Het klikte direct toen ik Daniëlle via Zoom ontmoette. Dit gaf zoveel energie en vertrouwen om samen aan de slag te gaan. Het voorbereidingstraject gaf mij de gelegenheid om mezelf opnieuw te ontdekken: Waar sta ik voor als ondernemer? En hoe breng ik dat in beeld?

Ik heb genoten van de voorbereiding. De zoektocht naar de juiste locatie, voorbeelden van beelden en dit te verbinden met mijn kernwaarden was een hele gave reis. Daarbij was het erg fijn dat Daniëlle altijd bereikbaar is voor vragen. Door de tussentijdse contactmomenten werd ik gerust gesteld over de keuze voor locatie en looks.

Mijn locatiekeuze in combinatie met een grijze decemberdag bracht een uitdaging met zich mee qua belichting. Daniëlle wist mij hierin direct gerust te stellen. Zij gaf mij het gevoel: Ontspan, we gaan er wat van maken. En dat is zeker gelukt.   

Tijdens de shoot hield zij de energie hoog en wist ze zoveel combinaties neer te zetten. Het was heerlijk om van foto naar foto te bewegen en mij geen zorgen te maken over het resultaat. Ik wist dat de beelden goed zouden zijn. Het was een luxeprobleem om tot mijn definitieve fotoselectie te komen.

Met de personal branding shoot van Daniëlle heb ik beeldmateriaal waarin ik mijzelf met trots kan positioneren. In de foto’s zie ik namelijk zowel mijn persoonlijke als professionele eigenheid terug.

Joice Baten

Begeleider professionele ontwikkeling

www.enjoice.nl