Nieuwetijds Business

Het was een top dag op een top locatie, top weer, top team, top samenwerking!

Wie is Danielle van Dongen vroeg ik mij af toen Paula Terpstra mij met haar verbond om een fotoshoot voor mijn website te plannen. Normaliter sta ik zelf achter de camera en niet ervoor. Nu had ik een doel. Foto’s voor mijn website die weergeven wie Karin is. 

Zo makkelijk als ik contact leg in het dagelijks leven, zo had ik opeens allemaal belemmeringen in het uithanden geven van de “camera”. Een prachtig openhartig en warm gesprek volgde waarin wij beiden onze kwetsbaarheid toonden. Met deze volmondige JA; wij gaan dit doen, startte de volgende uitdaging. De droomlocatie.  

Ik wilde graag de fotoshoot op een specifieke dag doen nl met volle maan. Danielle maakte dit mogelijk, ondanks haar privéafspraak. (We bleken beiden een verjaardag van haar moeder en mijn zoon te hebben deze dag). Pas op de dag van tevoren was duidelijk dat we konden fotograferen op de locatie zoals bedacht. En Danielle? Zij bleef het vertrouwen houden, waardoor ik in the flow bleef. Een intense deep dive brengt top resultaat! 

Het was een top dag op een top locatie, top weer, top team, top samenwerking! 

Do I need to say more? Met Danielle van Dongen weet je dat het goed komt. No matter what! Mijn stoutste dromen werden werkelijkheid. Echt alle foto’s (en dat waren er veel!) zijn fantastisch!!! Een topvrouw, warm, betrokken vakvrouw en makes it happen. Ik gun iedereen deze fotograaf 

Karin Weening

www.nieuwetijdsbusiness.nl