Styling22

‘Je liet me ontspannen stralen voor de foto’s… dat is een kunst!

​Jaren heb ik mezelf niet op de voorgrond durven en willen zetten. Voor mijn bedrijf moest ik natuurlijk wel af en toe op de foto, maar echt van harte ging dat nooit.

Ik heb een persoonlijke metamorfose doorgemaakt, privé. Hierdoor vond ik het nu eindelijk wel de tijd om nu wel foto’s te laten maken. Ik heb immers een mooi bedrijf dat ook meer gezien mag worden. Ik wil meer mensen helpen en dat kan ik alleen maar doen door uit de schaduw te stappen!

Mijn bedrijf is het waard, maar ikzelf ook. Dus ging ik op zoek naar een goede brandingfotograaf. Er moest een klik zijn.

Gelukkig kon ik Daniëlle aan het werk zien tijdens een shoot bij BNS Crisp. Hierdoor wist ik meteen dat ik haar wilde: wat een rust en professionaliteit straalde dit leuke mens uit!

Toen ik haar portfolio zag, twijfelde ik geen moment en zocht ik contact. Ze reageerde snel en we hadden een fijne telefonische klik. Mijn vertrouwen in haar groeide.

De voorbereiding voor de shoot was heel grondig en fijn, door de handige tips en de vragen die Danielle stelde. Ze wilde echt de persoon achter het bedrijf leren kennen. Dat is de kern van een goede branding-shoot: de fotograaf die precies weet wat je wilt en die vanuit haar expertise vervolgens jou neerzet zoals je bent… de beste versie van jezelf.

Daniëlle, je hebt me een hele fijne dag bezorgd, je liet me ontspannen stralen voor de foto’s… dat is een kunst! De resultaten zijn dan ook prachtig. Ik krijg ineens allemaal complimenten over dat ik mezelf laat zien en dat ik er mooi en ontspannen op sta. Hartelijk bedankt voor je prachtige werk, je vakkundigheid en ook de gezelligheid. Je bent een topvrouw en fotografe.

Mandy van Bussel

Styling22

www.styling22.nl