The Bold Introvert

Toen Daniëlle de eerste foto’s stuurde, voelde het alsof ik op een magische knop mocht drukken. Dit was de deur naar een nieuwe wereld. Daniëlle had mijn visie in beeld gebracht.

Daniëlle en ik werken al jaren samen om mijn klanten voor webdesign prachtig te fotograferen. De foto’s voor je website zijn van onschatbare waarde en daar zijn we ons allebei enorm bewust van. De Personal Branding Fotoshoot krijgt dan ook altijd de volle aandacht binnen het webdesign traject. We werken er samen naartoe dat je tijdens de fotoshoot op je gemak bent. Dat geeft vertrouwen. Dan kun je je op de dag van de fotoshoot volledig overgeven aan het maken van de foto’s. En hier ten volle van genieten omdat alles klopt en omdat alle voorbereidingen gedaan zijn. Van locatie tot props, van shot list tot visagie en van outfits tot eigenheid. Aan alles is gedacht. Omdat ik weet hoe belangrijk fotografie is voor het online overbrengen van het juiste gevoel, de sfeer en connectie boekte ik mijn derde fotoshoot bij Daniëlle. Dit keer voor de start van mijn nieuwe bedrijf ‘The Bold Introvert’.

In voorbereiding op de fotoshoot deelde ik mijn visie en missie voor mijn nieuwe bedrijf. En welke sfeer ik wilde uitstralen. Zo kon ze goed proeven welke vibe ik wilde neerzetten. Bij de afgelopen fotoshoots bij Daniëlle ging ik steeds een stap verder. Bij mijn tweede fotoshoot koos ik ook voor visagie en bij deze derde fotoshoot voegde ik er ook Personal Shopping aan toe. De prachtige outfits op mijn foto’s zijn het resultaat van haar Personal Shopping en Styling adviezen.

Daarnaast huurde ik dit keer ook een unieke locatie om de foto’s te maken. En Daniëlle stond er ook voor open om naast een Personal Brand Fotoshoot een Brand Movie te maken. De foto- en filmshoot was geweldig! Heel ontspannen en op een fantastische locatie.

Toen Daniëlle de eerste foto’s stuurde, waar ik uit mocht kiezen, voelde het alsof ik op een magische knop mocht drukken. Dit was de deur naar een nieuwe wereld.

Daniëlle had mijn visie in beeld gebracht.

Dankjewel lieve Daniëlle.

Paula Terpstra

The Bold Introvert

www.theboldintrovert.nl