Are you ready to be seen?

20 augustus 2022

Afgelopen weken heb ik ook weer prachtige Personal Brand shoots mogen neerzetten! De zichtbaarheid van deze vrouwelijke ondernemers èn eerste mannelijke heb ik samen met hen mogen vergroten. Wat heeft geresulteerd in mooie grote beeldbanken.

Die prachtige beelden kunnen ze nu voor hun websites, socials, E-books, events, masterclasses en eventueel drukwerk ruim inzetten.

Check hier mijn updated portfolio.

Mocht jij nu als ondernemer toe zijn om ook meer of opnieuw zichtbaar te worden.Behoefte hebben aan nieuwe input en inspiratie wat Personal Branding nu eigenlijk inhoudt voor jou op het gebied van je website en fotografie.

Houd dan mijn nieuwsbrieven & socials (èn die van Paula) in de gaten want er komt binnenkort een ontzettend gave en interessante Masterclass aan!

Er is maar beperkt plaats omdat het een exclusieve dag wordt.
Dus stay tuned en houdt je agenda vrij op dinsdag 11 oktober!

Geniet van de komende zonnige maand augustus. En mocht je nu al eerder persoonlijk met me willen sparren over je Personal Branding laat het me weten.

Dan plannen we een call in. Ik ben er voor je!

Ik zie je! Zie jij jezelf ook?

Tot snel!
Ciao,ciao,

Womens Retreat Bonaire

Womens Retreat Bonaire

Totale rust Alweer bijna 25 jaar geleden heb ik anderhalf jaar op Bonaire mogen wonen met mijn family. Het...

Personal Branding

Personal Branding

Afgelopen week mocht ik mijn eerste TALK over Personal Branding geven bij de Woonindustrie in Nieuwegein in...