Feel the Vibes van onze VIP-dag Throwback 2021. Hoe waanzinnig was dat!

Dit jaar gaan we naar een volgende stap. Een Masterclass ‘Brand Yourself’ exclusief voor jou! Wil jij kristalhelder krijgen hoe je jezelf en je business laat zien?

Wij reizen dagelijks mee met onze klant in hun Personal Branding reis. Het is onze missie om jou als vrouwelijke ondernemer visueel te bekrachtigen. Precies hoe jij bent, waar je staat en waar je naartoe gaat met jouw energie en uitstraling.

Normaal doen we dat alleen 1 op 1 met onze klanten. Nu doen we dat in een exclusieve groep, een vertrouwde setting van maximaal 10 vrouwelijke ondernemers. Are you ready? Reis je met Daniëlle en mij mee?

✔️ Live Masterclass Brand Yourself op dinsdag 11 oktober 2022

✔️ Op een luxe locatie met parking, bij KAS in Leusden (vlakbij Amersfoort)

✔️ Inloop vanaf 9.00 uur, gevolgd door een informatief en creatief programma van 9.30 tot 17.00 uur

✔️ Vertrouwde kleine setting met maximaal 10 vrouwelijke ondernemers

✔️ Masterclass plus praktijkvoorbeelden Personal Branding Webdesign en Fotografie

✔️ Great food, great vibes

✔️ Je keert huiswaarts met inzichten, inspiratie en tools to Brand Yourself

✔️ Grow your joyful network

 

Early Paradise Bird Tickets

 

Word je helemaal blij van de VIP-Dag vibes en wil jij je ticket voor de Masterclass Brand Yourself boeken? Boek dan nu nog je Early Paradise Bird Ticket voor het gunstige tarief van € 297 ex. btw, want binnenkort gaat de prijs naar € 347.

Het wordt weer een waanzinnige dag. Er is plek voor max. 10 vrouwelijke ondernemers voor deze exciting dag die 100% in het teken staat van Personal Branding. Hoe voer je die door in je website en fotografie? Oftewel, hoe vertaal jij jouw energie? Wil je verzekerd zijn van deelname? Schrijf je dan snel in, want vol = vol!

Love to see you!