Bermuda

8 juli 2020

BERMUDA, BAHAMA, COME ON PRETTY MAMA

The comeback of the bermuda shorts! Heerlijk comfortabel voor warme zomerdagen. De bermuda is meer geschikt voor alle figuren dan bijvoorbeeld de bekende denimshorts. De bermuda wordt wijder gedragen en is langer qua lengte. Zo voelt ieder figuur zich hier lekker in.

DUURZAAM
Persoonlijk kon ik geen leuke bermuda’s vinden naar mijn zin. Dus heb ik 2 broeken, die ik heel leuk en geschikt vond, korter te laten maken. Op deze manier ga je ook duurzaam met je kleding om. Je kunt qua lengte variëren zoals je dat zelf het liefste wilt. Ik heb ze beiden wat boven de knie qua lengte maar op de knie is ook supermooi!

HOW TO STYLE?
Hoe kun je nu de nieuwe trendy bermuda het beste stylen? Het wordt namelijk snel mannelijk of tuttig dus de kunst is het mix & matchen.

De Bermuda Suit = een (oversized) blazer met een korte broek. Ideaal voor warm weer en natuurlijk ideaal als je een dag zakelijk op pad gaat. Je kunt de Suit in dezelfde kleur dragen of juist bewust in 2 verschillende kleuren.

Mix de Bermuda Suit met een mooie top zoals van CoCouture met de schoudervullingen, een racer tanktop of een mooi wit overhemd van Closed.

Als je het zonder blazer draagt is het juist weer spannend gecombineerd met een leopard blouse van GANNI of een andere print blouse zoals die van Stieglitz.

Qua schoenen mix je de bermuda met bijvoorbeeld fancy leopard slippertjes van Ganni, verfijnde zwarte slippertjes van Acient Greek Sandal of juist sporty sneakers van DiaDora eronder en je bent ready to go! Mooie pumps is ook een optie!

Kijk mijn mix & match tips in het stylingfilmpje op mijn Youtube kanaal.

Ben je geïnteresseerd in Personal (Re-)Styling, Personal Shopping of Personal Branding als drukke (business) vrouw, bel me of stuur een DM via Insta of mijn website.

Kijk voor mijn uitgebreide aanbod en mogelijkheden op mijn website. Natuurlijk kan ik ook altijd een op maat gemaakte versie aanbieden mocht je dat graag willen.

Ik wens jullie een mooie dag met nieuwe inspiratie.

Are you ready to be seen?

Are you ready to be seen?

Afgelopen weken heb ik ook weer prachtige Personal Brand shoots mogen neerzetten! De zichtbaarheid van deze...

Personal Branding

Personal Branding

Afgelopen week mocht ik mijn eerste TALK over Personal Branding geven bij de Woonindustrie in Nieuwegein in...