Terror Thea

6 juni 2022

Zo ontzettend blij en enthousiast word ik altijd als ik het eindresultaat van een Personal Brandshoot mag delen met mijn klanten.

Je ziet visueel de transformatie van waar je op dat moment doorheen gaat of doorheen bent gegaan in je business en je leven. Zo is elke fotoshoot anders omdat jij als ondernemer continu groeit, stappen maakt, je verder ontwikkelt en steeds meer zichtbaar wordt.

Die zichtbaarheid kan soms ongemakkelijk voelen. Zeker als je net start of nog niet gewend bent om jezelf te laten zien op je website en socials. Of steeds meer zichtbaar bent als succesvolle ondernemer.

Het voelt kwetsbaar want gezien worden kan ook kritiek opleveren van de buitenwereld. Er is altijd wel iemand die daar dan wat van vindt….Wat vaak meer over de persoon zelf zegt dan over jou. Uiteraard zijn er natuurlijk ook veel positieve reacties maar die ene opmerking of sneer voert dan 100% de boventoon terwijl het misschien nog geen 5% is van het geheel.

Onbewust horen en zien we helaas vaak eerder het negatieve in plaats van het positieve.

TERROR THEA
En laten we bovenal niet vergeten dat wijzelf nog de állergrootste criticus van onszelf kunnen zijn!

Herken je dat stemmetje, dat hardnekkige kritische stemmetje wat je ineens totaal onderuit kan halen met die scherpe venijnige tong op een moment die je niet zag aankomen? Ik heb haar inmiddels een naam gegeven. Namelijk TERROR THEA ? om meteen dat stemmetje met een lach te kunnen ontkrachten. Wat me uiteraard ook niet altijd lukt. Maar op deze manier mezelf ervan bewust maken helpt!

PORTRETTEN
In april heb ik op 1 dag 80 vrouwen mogen portretteren bij het Interieur Festival van BNS Crisp, dé beroepsvereniging van de Nederlandse interieurstylist. Allemaal unieke en prachtige vrouwen!

Wat me aan het einde van die waanzinnig leuke dag opviel was dat er maar één lady was die het echt leuk vond om op de foto te gaan en geen kritiek had op zichzelf.

Iedereen vond het over het algemeen helemaal niet leuk of zelfs vreselijk om op de foto te gaan, vond het heel spannend en had kritiek op zichzelf. Kritiek zoals:

⭐︎ Ik heb geen mooie lach..
⭐︎ Mijn tanden staan scheef..
⭐︎ Ik heb de foute BH aan..
⭐︎ Mijn haar zit stom..
⭐︎ Ik vind mezelf altijd lelijk op foto’s
⭐︎ Etc..etc…

Maar omdat het die dag aangeboden werd door BNS Crisp, met eventueel visagie als je wilde, pakten gelukkig veel vrouwen toch die gouden kans om geportretteerd te worden.

Het is een prachtig resultaat geworden. Mede doordat alle dames elkaar aanmoedigden en elkaar hielpen. Naast mijn persoonlijke begeleiding om uiteindelijk ontspannen en als jezelf op de foto te durven gaan.

BE YOU & SHINE
In de natuur is geen enkele bloem hetzelfde. Daarmee zie je dat de natuur nooit het doel perfectie en volmaaktheid heeft gehad.

Dus waarom zouden we met z’n allen perfectie en volmaaktheid blijven nastreven en onszelf blijven afwijzen?

Ben jezelf, zie jezelf en omarm je eigen beauty!

Laten we samen de wereld een stukje mooier maken en elkaar aanmoedigen om zichtbaar te zijn precies zoals je bent in je eigen prachtige kleuren op jouw manier! Er is maar één jij met jouw energie en uitstraling!✨

Just BE YOU and you will SHINE!?
Wens je alvast een prachtige zomer!

Womens Retreat Bonaire

Womens Retreat Bonaire

Totale rust Alweer bijna 25 jaar geleden heb ik anderhalf jaar op Bonaire mogen wonen met mijn family. Het...

Are you ready to be seen?

Are you ready to be seen?

Afgelopen weken heb ik ook weer prachtige Personal Brand shoots mogen neerzetten! De zichtbaarheid van deze...