My All-Time-Favourite

3 april 2020

Social Distancing

Wat een rollercoaster aan veranderingen in ons leven afgelopen weken. Alle vaste patronen en gewoontes die we hebben lijken opeens op losse schroeven te staan.

Plotseling thuis werken of even helemaal geen werk. Social distancing. 1,5 meter afstand houden en op andere tijden boodschappen doen. Misschien wel kids alle dagen thuis. Wellicht zorgen voor je ouders, vrienden of buren. We zijn voor ons gevoel een beetje de controle kwijt.

Toch is dit ook een mooie uitnodiging om te proberen meer in het nu te leven en te genieten van wat er nu wel is.

Afgelopen dagen merkte ik zelf dat ik zelfs even geen inspiratie meer had mezelf leuk aan te kleden. Maar door die heerlijke voorjaarszon is mijn spirit weer helemaal terug!

My All-Time-Favourite

Vandaag had ik zin in my all-time-favourite white blouse! Dit key-item is een must in iedere kast. Dit is een echte investment piece! Want je kunt deze blouse op veel manieren stylen en zowel overdag als ‘s avonds aan (als we weer uit mogen :)). Ik hou van een crispy cotton blouse, beetje oversized mag weer en mouwen lekker opgerold.

Waar combineer je deze witte blouse mee?

Met een mooie faux-leather of echt leren broekje en witte sneakers

Een mooi zwart enkellang herenbroekje met loafers

Of lekker met je favoriete jeans die lekker zit en mooie laarsjes

Be your own Stylist

Ik vind het zelf altijd heerlijk om mijn setjes klaar te hangen op een rekje. Zo voelt het iedere dag weer en feestje als ik me aan ga kleden ‘s morgens. Net of je je eigen stylist bent.

Inspiratie voor jullie deze week:

Heerlijke zachte grijze cashmere sjaal – Sjaalmania

Een leuke nieuwe wijde jeans van – Zara

Katoenen witte blouse – Closed

Cashmere trui – Zadig & Voltaire

Zwarte ” Balmain” blazer – Zara

Laarsjes – Anine Bing

Sneakers – Diadora Heritage

Zie de shoplinks. Niet alles is meer exact verkrijgbaar want mijn kledingkast is ook zo duurzaam mogelijk. Door te investeren in de goede luxere basics hoef je niet elke keer wat nieuws aan te schaffen. Alleen een leuke aanvulling in een andere kleur of een Fashion statement piece. Laten wij het goede voorbeeld geven en gaan re-stylen!

Mocht je daar hulp bij nodig hebben laat het me weten. Je kunt een berichtje sturen via mijn website. We kunnen dan een sessie doen via Zoom, Skype of FaceTime.

Ik wens jullie een mooie dag met nieuwe inspiratie.

Womens Retreat Bonaire

Womens Retreat Bonaire

Totale rust Alweer bijna 25 jaar geleden heb ik anderhalf jaar op Bonaire mogen wonen met mijn family. Het...

Are you ready to be seen?

Are you ready to be seen?

Afgelopen weken heb ik ook weer prachtige Personal Brand shoots mogen neerzetten! De zichtbaarheid van deze...