Zachte Kracht

14 april 2020

Jezelf weer mogen zijn
Ik heb mogen leren (en nog steeds) dat je vanuit vertrouwen en overgave veel meer kunt bereiken dan ik mezelf voor mogelijk hield. Daar is andere MOED voor nodig. MOED om uit je eigen gebouwde kooi of comfort-zone te stappen. MOED om te vertrouwen op je eigen basis en intuïtie. MOED om andere wegen in te slaan en te gaan spelen. MOED om jezelf niet te fixen maar juist jezelf weer te mogen zijn met alles wat daarbij hoort.

Bevrijding voelen
Als ik weer eens terugval in oude patronen zoals perfectionisme, hardheid of oordeel dan herinner ik me telkens weer dat ik een keuze heb. De keuze om uit dat oude patroon te stappen, om mezelf te lachen en vanuit zachte kracht verder te gaan. Dan kan alles weer stromen, voel je je goed, komen de ideeën en dan straal je dat uit! Probeer dat zelf vandaag eens uit door bewust te zijn van je gedachten of handelingen die niet meer goed voelen en niet meer bij je passen. Wordt je bewust en maak die keuze om het anders te doen. Dat kan echt als een bevrijding voelen!

 Sleutel in handen
Deze tijd dwingt ons ook om stil te staan. Dat roept op sommige dagen weerstand en misschien ook angst op wat heel logisch is. Probeer dat er eens te laten zijn. Door er alleen al mee te zijn wordt het vaak al lichter. Zie deze tijd ook als een uitnodiging om eens uit dat MOETEN te stappen – “Van wie MOET dat dan?” Leuke vraag voor vandaag! Bevrijd jezelf van al dat moeten en je eigen weerstand. Jijzelf hebt de sleutel en de regie in handen.

Maak de keuze om er een mooie dag van te maken vandaag!

Womens Retreat Bonaire

Womens Retreat Bonaire

Totale rust Alweer bijna 25 jaar geleden heb ik anderhalf jaar op Bonaire mogen wonen met mijn family. Het...

Are you ready to be seen?

Are you ready to be seen?

Afgelopen weken heb ik ook weer prachtige Personal Brand shoots mogen neerzetten! De zichtbaarheid van deze...